“Το γκρί στολίδι”  – Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία για την διαφορετικότητα – παράσταση κουκλοθέατρου στο Θέατρο Βαγόνι

“Το γκρί στολίδι”  – Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία για την διαφορετικότητα. Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία με τη στήριξη των κδαπ ΑΜΕΑ Διάπλασις.
Ένα γκρι στολίδι, που δεν μοιάζει καθόλου με τα υπόλοιπα λαμπερά στολίδια των Χριστουγέννων, θα προσπαθήσει να βρει το δρόμο του και την θέση του στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Η ομάδα κουκλοθεάτρου της Αυτοσχέδιας Σκηνής σας προσκαλεί να ζήσετε την μαγεία των Χριστουγέννων από μια άλλη οπτική… Μακριά από την λάμψη και τις καλοφτιαγμένες βιτρίνες… Ένα γκρι στολίδι μας θυμίζει ότι η ομορφιά κρύβεται στα πιο περίεργα και διαφορετικά μέρη, μας θυμίζει πως η μορφή δεν χαρακτηρίζει το περιεχόμενο και πως η μαγεία πηγάζει από την καλοσύνη!!!
Μα πως ένα ξεχασμένο στολίδι σε μια σοφίτα θα καταφέρει να μας τα θυμίσει όλα αυτά; Μία σειρά από περίεργα γεγονότα θα το οδηγήσουν στην καλύτερη νύχτα της ζωής του! Και εμάς σε έναν κόσμο που συχνά τον ξεχνάμε μέσα στην βιασύνη της καθημερινότητας! Στον κόσμο της αγάπης!
Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Μαρία Σκαφιδά
Εμψύχωση: Μαρία Σκαφιδά/ Νέλλη Ρέππα
Παραστάσεις Σ/Κ 16,17  ΚΑΙ  23,24 Δεκεμβρίου ΚΑΙ 27, 28, 29, 30
Δύο παραστάσεις την ημέρα , 12.00 ΚΑΙ 19.30
Διάρκεια παράστασης : 40 λεπτά
Στο θέατρο βαγόνι στο ΠΆΡΚΟ ΟΣΕ Καλαμάτας
Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ
Ένα παιδί – ένας ενήλικας: 14 ευρώ
Ένας ενήλικας – δύο παιδιά: 18 ευρώ
Ένας ενήλικας  -τρία παιδιά: 23 ευρώ
*Υποχρεωτικά τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα κατά τη διάρκεια της παράστασης. Αν τα παιδιά συνοδεύονται από δεύτερο ενήλικα, ο δεύτερος ενήλικας πληρώνει κανονικό εισιτήριο 7 ευρώ.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Κρατήσεις: 6908676277
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ