Θάλεια Ματίκα: «Ήμουν έξαλλη από θυμό όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος»

Τη Θάλεια Ματίκα υποδέχτηκε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή «Μπαμπά-δες».

Η ηθοποιός και σύζυγος του παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, ήταν έξαλλη, καθώς το πρώτο τους παιδί ήταν αγόρι, ενώ εκείνη ήθελε κορίτσι. 

«Δεν ήθελα να γίνω μαμά, ναι. Τα έχω πει πολλές φορές αυτά αλλά θα τα ξαναπώ. Δεν ήθελα να αναλάβω μια ευθύνη για πάντα γιατί αυτή την ευθύνη, καλώς ή κακώς, την αναλαμβάνεις για πάντα αν πάνε τα πράγματα όπως πρέπει να πάνε. Επειδή λοιπόν είναι μια τεράστια ευθύνη και είμαι ένας άνθρωπος της ευθύνης, καθόλου ευθυνόφοβη αλλά το αντίθετο, τα πράγματα που κάνω τα κάνω με σοβαρότητα και όχι με μια παρόρμηση της στιγμής.

Θυμάμαι πως υποπτεύομαι ότι είμαι έγκυος, μιας και δεν ήταν προγραμματισμένο φυσικά και έγινε ερήμην μου, κάνω το τεστ στην Κυψέλη και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Βλέπω ότι είμαι έγκυος, γίνομαι έξαλλη από θυμό και δεν το πιστεύω αυτό που μου έχει συμβεί. Σε παίρνω σε έξαλλη κατάσταση τηλέφωνο, πολύ θυμωμένη και σου ανακοινώνω τα γεγονότα. Έχεις όμως την φαεινή ιδέα εκείνη την ημέρα να μου οργανώσεις πάρτι μέσα στο σπίτι στην Κυψέλη όπου έφερες dj», είπε αρχικά η Θάλεια Ματίκα.

«Έρχονται όλοι μες στην τρελή χαρά, εγώ να είμαι σε μεγάλη θλίψη, με έχουν αναγκάσει και έχω φορέσει ένα φόρεμα, κάθομαι στον καναπέ και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που μου έχει συμβεί. Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι το πρώτο παιδί είναι αγόρι, ήθελα να κάνω κορίτσι», ομολόγησε στη συνέχεια η Θάλεια Ματίκα.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ