Σωτήρης Καλυβάτσης για Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Ήμουν μπροστά, έζησα και άκουσα, δεν θα μπορούσε να κάνω κάτι διαφορετικό»

Τον Σωτήρη Καλυβάτση υποδέχτηκε η Έλενα Παπαβασιλείου στην εκπομπή της, EQ, την Τετάρτη 27/12.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στην δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους συναδέλφους του, Σοφία Παυλίδου και Μάνο Παπαγιάννη όσο και στην έξαρση της ευρύτερης βίας στις ημέρες μας.

«Ήταν ένα συμβάν όπου βρισκόμουν μπροστά. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν οι ίδιοι μεταξύ τους στη συνέχεια και να ακουστεί ένα συγγνώμη ή κάτι τέτοιο, εν πάσει περιπτώση, όπως θα μπορούσαν να το λύσουν μόνοι τους. Αφού καταλήξαμε να είμαστε στα δικαστήρια, τι να πω; Να πω κάτι άλλο από αυτό που είδα; Εγώ είπα απλά αυτό που είδα, αυτό που έζησα και αυτό που άκουσα», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Και συνέχισε: «Είναι και τα μέσα πλέον, που έχουμε όλοι από έναν ρουφιάνο να κουβαλάμε μαζί μας, το κινητό μας δηλαδή που μας παρακολουθεί έτσι κι αλλιώς και αυτορουφανιευόμαστε. Από την άλλη, εκτός του ότι ο καθένας δίνει κανονικά τον ίδιο του τον εαυτό για το που πάει, τι κάνει, τι τρώει και με ποιον, το σηκώνεις και καταγράφεις και αυτά που βλέπεις γύρω σου. Παλιά έλεγα για τους κάμεραμαν: “Μα πως μπορεί να είναι μπροστά σε ένα συμβάν κάποιος άνθρωπος και επειδή είναι η δουλειά του, να κρατάει την κάμερα και να δείχνει;”. Τώρα σκέψου πως αυτό το κάνουν όλοι».

«Πλακώνονται δυο πιτσιρίκια στο ξύλο ας πούμε και όλοι οι υπόλοιποι, αντί να τους χωρίσουν ή να βοηθήσουν την κατάσταση, κάθονται και το τραβάνε και μετά το ανεβάζουν στα social media. Έχουμε θεματάκια σοβαρά, έτσι είναι όμως πια η ζωή μας» συμπλήρωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ