Πανθέοι: Αναζητά λύση ο ΣΚΑΪ για να απαλλαγεί από τη σειρά

Τρόπο και κόλπα για να απαλλαγεί από τους “Πανθέους” ψάχνει ο ΣΚΑΪ. Δεδομένου ότι η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ δεν μπορεί να κοπεί από το κανάλι με βάση τις πολύ αυστηρές ρήτρες που έχει υπογράψει με την εταιρεία παραγωγής του Καραγάννη, το κανάλι του Νέου Φαλήρου και τα υψηλόβαθμα στελέχη του ψάχνουν όλο αυτό το διάστημα το παραθυράκι ή τον τρόπο που θα τους αποδεσμεύσει από τη σειρά με τον πιο ανώδυνο τρόπο κια χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν από την τσέπη τους τις ρήτρες. Κι αυτό γιατί το γεγονός ότι από τη νέα σεζόν μπαίνει στο πρόγραμμα το Survivor δεν αφήνει πολλά περιθώρια στο πρόγραμμα για την εν λόγω σειρά που δεν λέει να πάρει με τίποτα τα πάνω της και είναι κολλημένη στα 4άρια.

Ακόμα και η λύση της μικρότερης διάρκειας επεισοδίων προκειμένου το ριάλιτι περιπέτειας να βγαίνει στον αέρα στις 22.00 δημιουργεί πρόβλημα στο κανάλι που έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες του στο παιχνίδι προκειμένου να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Για τον λόγο αυτό πριν από λίγο καιρό έγινε ραντεβού με τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης προκειμένου η σειρά να αγοραστεί από την ΕΡΤ, κάτι που ίσως ταίριαζε περισσότερο με το προφίλ της και παράλληλα απάλλασσε τον ΣΚΑΪ από το βαρίδι της προβολής της.

Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό καθώς η αλήθεια είναι πως και η ΕΡΤ φέτος έχει πάρει πολλές σειρές και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες με αποτέλεσμα και αυτή η προσπάθεια να έπεσε στο κενό.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ