Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απαντά στην κριτική του Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Παραγράφονται αυτά»

Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός chef και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη Φάρμα, το MasterChef αλλά και τα σχόλια που είχε κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για εκείνον ως παρουσιαστή της Φάρμας.

«Αισιοδοξούμε. Δεν έχουμε γυρίσει ακόμα το τρέιλερ του MasterChef. Έκανα το αγροτικό μου στην παρουσίαση! Δεν γνωρίζω αν θα γίνει Φάρμα 2.Πρέπει να ρωτήσεις το κανάλι αν είναι ευχαριστημένο για τα νούμερα τηλεθέασης», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Και συνέχισε: «Κάθε χρόνο κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος, ωραίο είναι αυτό, μπαίνουμε κι εμείς σε αυτόν τον στίβο με ό,τι δυνάμεις έχουμε».

Όσον αφορά τα όσα είχε δηλώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον ίδιο ως παρουσιαστή της Φάρμας, απάντησε: «Με τον κ. Αρναούτογλου δεν έχω μιλήσει. Ο άνθρωπος σηκώθηκε στις 6 να πάει στο ραδιόφωνο. Παραγράφονται αυτά. Ό,τι ειπώθηκε 7 η ώρα και πριν παραγράφεται. Τα είπε με ευγένεια, μια χαρά».

Κλείνοντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε και στον μονάκριβο γιο του, λέγοντας: «Έχω πάθει εθισμό με τον γιο μου. Περνάω πολύ όμορφα, είναι μια πολύ ωραία ιστορία».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ