Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγια: «Νιώθω ότι είναι άδικο και για τις δύο πλευρές»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Shopping Star αλλά και την μόνιμη σύγκρισή της με την Βίκυ Καγιά.

Μέσα όλα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Shopping Star αλλά και την μόνιμη σύγκρισή της με την Βίκυ Καγιά.

Είναι και μια αναβάθμιση η παρουσίαση μιας εκπομπής όπως το Shopping ΑStar. Από την άλλη, βέβαια, ήξερες από την αρχή το κουτσομπολιό που θα προκαλούσες εξαιτίας της προκατόχου σου. Αυτή ήταν και η μόνη δεύτερη σκέψη που είχα. Ότι ήταν μια εκπομπή που έβγαινε και πριν, σίγουρα κουβαλούσε μια ιστορία επάνω της. Μια ιστορία που κουβαλώ κι εγώ δυστυχώς μαζί μου εδώ και χρόνια. Από το ξεκίνημα μου μέχρι σήμερα, με έχει βασανίσει να κουβαλάω μια έξτρα βαλίτσα στην πλάτη μου.

Νιώθεις ότι είναι λίγο άδικο.

Νιώθω ότι είναι άδικο και για τις δυο πλευρές. Ότι κι αν έχει συμβεί, ύστερα από τόσα χρόνια, όταν ειδικά εσύ το έχεις ξεπεράσει, ε, είναι λίγο βαρύ. Τα έβαλα κάτω, τα ζύγισα και είπα «ξέρεις κάτι; Αφού εγώ τα έχω λύσει και τα έχω ξεπεράσει, δεν θα το αφήσω να με επηρεάσει στην πορεία της καριέρας μου. Θα κάνω αυτό που είναι καλύτερο για μένα». Ήθελα λίγη χαρά και ησυχία, ένα πρότζεκτ που να σχετίζεται με την μόδα αλλά με ανθρώπους που το διασκεδάζουν. Το ευχαριστιέμαι ίσως και πιο πολύ από ό,τι βλέπετε. Δεν είχα ιδέα ότι οι γυναίκες που έρχονται το λατρεύουν τόσο πολύ. Κάθε γύρισμα μου φτιάχνει τη διάθεση.

Το Shopping Star έχει πάρει το πράσινο φως για τη σεζόν ’24 – ’25;

Μια χαρά είμαστε. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι συζητάμε ακόμα για αυτή τη σεζόν. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές σιγά σιγά, χωρίς να αλλάξει το format, να παραμείνει οικεία η εικόνα στον τηλεθεατή.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ