Φόνοι Στο Καμπαναριό – Απόψε 9/12: Άλλος ένας φόνος έρχεται απόψε στο προσκήνιο!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην αστυνομική κωμωδία του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό» απόψε, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 21:00, λίγα επεισόδια πριν από την αποκάλυψη του δολοφόνου. Οι μοναχές επιβιώνουν από την έκρηξη στην μονή αλλά αναγκάζονται να την εγκαταλείψουν και να εγκατασταθούν προσωρινά σε έναν οίκο ευγηρίας, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

 Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε ότι μετά από την έκρηξη στη μονή της Αγίας Θεοδούλης, τίποτα δε θα ‘ναι πια το ίδιο. Οι μοναχές σώθηκαν, αλλά Ηγουμένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και αδερφή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου) είναι σίγουρες πως πλέον αποτελούν στόχο και το ερώτημα είναι ένα: μήπως πρέπει να σταματήσουν τις έρευνες;

Παράλληλα, το πόρισμα της αστυνομίας κάνει λόγο για αυτοσχέδια βόμβα και η κόντρα Σοφιανού (Γιωργής Τσουρής) και Μυτάκου (Δημήτρης Γεωργαλάς) μεγαλώνει: είναι θύματα ή θύτες τελικά οι μοναχές; Μέχρι να απαντηθούν τα ερωτήματα, οι αδερφές μεταφέρονται στην καινούργια τους στέγη, απομονωμένες και προστατευμένες. Το πρώτο βράδυ όμως μόνο σε απομόνωση δε θα το περάσουν. Θα βρεθούν κάπου πολύ ιδιαίτερα, παρέα με όλους τους εμπλεκόμενους στην ιστορία.

 Σε αυτό το επεισόδιο, θα απολαύσουμε σε guest εμφάνιση την Μαρία Αντουλινάκη, στο ρόλο της Πελαγίας, γειτόνισσας της μονής και την Πόπη Χριστοδούλου, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στη σειρά «Παρά Πέντε» ως υπηρέτρια της Ντάλιας Χαντζηαλεξάνδρου, στο ρόλο της Μερόπης.

 Δείτε εδώ sneak peek του σημερινού επεισοδίου: 

Δείτε εδώ το trailer:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ