Έρρικα Πρεζεράκου: Η συγκλονιστική ανάρτηση με το χέρι της μετά τον ακρωτηριασμό και το ιδιαίτερο μήνυμα

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου το απόγευμα της Κυριακής 3/12 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για άτομα με αναπηρία.

Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ πριν από τρία χρόνια είχε ένα σοβαρό ατύχημα με σκάφος κατά τη διάρκεια των διακοπών της και καθώς βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χάσει το δάχτυλό της, όταν ακούμπησε στην προπέλα.

Η Έρρικα Πρεζεράκου λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, μέσα από την οποία μας δείχνει το «τραυματισμένο» χέρι της, ενώ παράλληλε θέλησε να στείλει και ένα ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα για άτομα με αναπηρία.

«Σήμερα είναι Παγκόσμια μέρα για άτομα με αναπηρία. Ήθελα τόσα να γράψω, όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε.
Συγχωράτε με αν κάνω λάθος, μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν η απέκτησαν αναπηρία, αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι να αγκαλιάσουμε να αγαπήσουμε ή να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα. Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιόλουστα μου πλάσματα..», έγραψε η Έρρικα Πρεζέρακου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time η Έρρικα Πρεζεράκου είχε εξομολογηθεί: «Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά» διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ