Δήμος Μυλωνάς: «Ζήτησα από τον Λευτέρη Πανταζή 100 ευρώ δανεικά και δεν μου τα έδωσε» – Η απάντηση του τραγουδιστή

Η δήλωση του Δήμου Μυλωνά για την στιγμή που χρειάστηκε δανεικά από τον Λευτέρη Πανταζή έκανε τον γνωστό τραγουδιστή να απαντήσει για τις σχέσεις τους.

«Δεν κάνουμε παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή, του έχω γράψει όλα τα σουξέ τα τελευταία 20 χρόνια. Του ζήτησα 100 ευρώ και δεν μου τα έδωσε, μου είπε “τα λεφτά μου είναι κλειστά”.

Κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο, αλλά επειδή έχω δουλειές, δεν μπορώ να το σηκώσω. Καμιά φορά που απαντάω του λέω “Λευτέρη μου, θα σε πάρω, δεν προλαβαίνω, έχω πολλές δουλειές”. Με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα ο Λευτέρης Πανταζής, εδώ και 20 χρόνια. Λευτέρη μου, κάποια άλλη φορά, όποτε θες», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Δήμος Μυλωνάς στο Mega Καλημέρα

Η απάντηση του Λευτέρη Πανταζή

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα απάντησε στη Δήλωση του Δήμου Μυλωνά. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε: «Είχε ξεμείνει στην Τουρκία κι εγώ τον έφερα πίσω, αυτό θυμάμαι.

Τον βοήθησα να έρθει στην Ελλάδα. Από τότε έχουμε να μιλήσουμε, χρόνια. Έχουμε κάνει επιτυχίες μαζί, τον έχω βοηθήσει πολλές φορές και στο παρελθόν», δηλώνει τηλεφωνικά ο Λευτέρης Πανταζής στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Έχω να του μιλήσω πολλά χρόνια, να ‘ναι καλά ο άνθρωπος. Έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες μαζί και δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτές τις ημέρες να μιλήσει έτσι για μένα. Κάποιον λόγο θα έχει για να το κάνει αυτό», συμπληρώνει ο τραγουδιστής.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ