Αιμίλιος Χειλάκης: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου – «Αγαπώ πιο πολύ την αρχοντιά της»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το Σάββατο 2/12 ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιστροφή των «Πανθέων», για τη σύζυγο του, Αθηνά Μαξίμου ενώ έκανε και μία ιδιαίτερη αποκάλυψη.

«Η Αθηνά θα πει μάλλον ότι δεν είμαι εύκολος σύντροφος. Θέλω να γίνεται το δικό μου. Είμαστε μία διμελής οικογένεια – τριμελής μαζί με τη Φούσκα μας, το σκυλί μας – έχουμε αγαπήσει πολύ ο ένας τον άλλον και ξέρουμε να κάνουμε τις υποχωρήσεις μας. Η Αθηνά ώρες ώρες έρχεται εκτός εαυτού ειδικά με τα ρούχα που αφήνονται δεξιά και αριστερά μες στο σπίτι», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Και πρόσθεσε: «Στην Αθηνά αγαπάω πιο πολύ την αρχοντιά της. Είναι ένα βαθύ παιδί, χωρίς να είναι μόνο εσωτερικό, εξωτερικεύει τη βαθύτητά της, αλλά την εξωτερικεύει, τη μοιράζεται».

Περνώντας στους «Πανθέους» μίλησε για τον ρόλο του Ανδρέα Πανθέο που ενσαρκώνει ενώ παραδέχτηκε ότι παλαιότερα υπήρξε ερωτευμένος με την Κάτια Δανδουλάκη, όταν την είχε δει για πρώτη φορά στη «μικρή οθόνη» στον ρόλο της Μάρμως.

«Όταν ήμουν μικρός, οι γονείς μου δεν μού επέτρεπαν να δω το σίριαλ. Παρ’ όλα αυτά, το έβλεπα κρυφά μαζί με τον αδελφό μου πίσω από μία μισόκλειστη πόρτα και βεβαίως ήμουν ερωτευμένος με την Κάτια Δανδουλάκη, όπως και όλοι. Τώρα που παίζω μαζί της, είναι τόσο τεράστια τιμή. Να συνομιλώ και να είμαι μαζί με ένα πρότυπό μου. Αυτό είναι από τα τεράστια παράσημα για εμένα, σε αυτήν τη δουλειά», ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ