Κάτια Νικολαΐδου: Συγκινεί η τελευταία της ανάρτηση πριν από τον θάνατό της – «Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές»

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε ηττημένη από τον καρκίνο η Κάτια Νικολαΐδου.

Η γνωστή ηθοποιός το τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, εκεί όπου έδινε τον δικό της μεγάλο αγώνα.

Εδώ και μήνες, η Κάτια Νικολαΐδου απείχε από τα media, ενώ η τελευταία της ανάρτηση στο instagram έγινε την περσινή παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν θέλοντας να αποχαιρετήσει το έτος που ολοκληρώθηκε, έκανε τον δικό της απολογισμό, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Κάτια Νικολαΐδου: Αναλυτικά η τελευταία της ανάρτηση

«Το 2022 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου . Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου.

Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά και πινέλα κ άρχισα χωρις να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Και κάπως έτσι έφτιαξα το δέντρο της ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά. Από επιλογή! Ευχή μου για τον καινούργιο χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!

Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό!!!!!Το δέντρο μας ν’ ανθίζει και ν’ ανθίζει κ ν’ ανθίζει!!!!Η χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ», έγραψε η Κάτια Νικολαΐδου, 11 μήνες πριν φύγει από τη ζωή. 

 διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ