Κατερίνα Ζαρίφη: Η νέα απάντηση για τον Γιώργο Λιάγκα – «Αυτό ήταν το μόνο που με στενοχώρησε»

Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη, με αφορμή τη νέα της εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» στο Open Tv.

Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε μια νέα απάντηση στα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα, όσον αφορά το σκετσάκι που έκανε στην εκπομπή της που μετρούσε τον… καβάλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Επειδή γνωρίζω ότι έχεις και μια ευαίσθητη πλευρά, θέλω ειλικρινά να μου πεις αν σε στενoχώρησε η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στο σκετσάκι όπου μετρούσες τον καβάλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Δεν μπορώ να πω ότι με στενοχώρησε. Το μόνο που δεν θέλω είναι να μπαίνω σε αντεγκλήσεις στον τηλεοπτικό αέρα. Θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζει καθόλου, δεν θέλω να το κάνω, και δη με έναν άνθρωπο που μπορεί να μην είμαι σύμφωνη με κάποιες απόψεις και αντιδράσεις του, αλλά θεωρώ ότι είναι ένας χαρισματικός παρουσιαστής, που διαθέτει ένα χιούμορ πολύ αναπτυγμένο. Το μόνο που με στενοχώρησε είναι που μπήκα στη διαδικασία να λέω σε συναδέλφους ότι δεν θέλω να απαντήσω για αυτό το θέμα».

Ο χώρος μας όμως σε στήριξε, ακόμα και εκείνοι που θεώρησαν το στιγμιότυπο ίσως και ατυχές.

«Ποιος είπε ότι εμείς κρίναμε τον εαυτό μας και είπαμε «πόπο, καταπληκτική στιγμή, να το στείλουμε στα Όσκαρ!». Μπορεί να υπάρχει ένα κομμάτι χιούμορ που σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο κοινό που τα έχει απενοχοποιήσει αυτά. Δεν προσβάλαμε κανέναν, ήταν ένα χιούμορ μεταξύ μας.

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ρωτήσω τον Δημήτρη αν τον ενόχλησε και, όπως είδες, ο ίδιος το αντιμετώπισε με χιούμορ. Χαίρομαι που τον βλέπω φέτος να έχει λυθεί πολύ στην εκπομπή και τον απολαμβάνω. Από την άλλη, ο καθένας έχει δικαίωμα να το κρίνει, αλλά το να λες ότι θα μου ερχόταν ο εισαγγελέας είναι μια βαριά έκφραση» απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ