Καλαμάτα: «Τα παιδιά μου φοβούνται να πάνε σχολείο» – Συγκλονίζει ο 45χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Σε σοκ βρίσκεται ο 45χρονος γονέας που δέχτηκε άγρια επίθεση από δύο άτομα έξω από Δημοτικό Σχολείο στην οδό Ακρίτα, στην Καλαμάτα. Οι δράστες μετά το περιστατικό εξαφανίστηκαν και αναζητούνται. Ο γονέας αιμόφυρτος βρήκε καταφύγιο μέσα στο σχολείο για να γλιτώσει.

«…Είμαι με το αυτοκίνητο, με έχει πιάσει στο φανάρι, περιμένω να ανάψει το πράσινο. Δεν σας κρύβω, ακόμα και σήμερα δεν έχω αντιληφθεί τι μου έχει συμβεί. Μου ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού, μπαίνει ένας κύριος μέσα, αρχίζει να με γρονθοκοπεί και να με βρίζει, να με απειλεί. Αυτομάτως ανοίγει και η αριστερή πόρτα του συνοδηγού… Δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή πως βγήκα. Με έβγαλαν, τι έγινε. Τη στιγμή που βγαίνω αντιλαμβάνομαι ότι έχω αίματα στο πρόσωπο, έχω αιμορραγία. Άρχισε ο ένας από τους δύο δράστες, αυτός που μου είχε επιτεθεί από τη δεξιά μεριά, να μου λέει να βρίζει και να μου λέει ότι “θα μου βγάλεις το παιδί μου τρελό και θα στείλει το παιδί μου σε ψυχολόγο”» τόνισε ο 45χρονος στην ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Αναγνώρισα ότι ήταν ένας γονέας με τον οποίο είχα έρθει σε μια συζήτηση την Παρασκευή το πρωί, την ημέρα του Πολυτεχνείου, είχαμε συναντηθεί έξω από το σχολείο. Ο γιος μου, 9 χρόνων, μου είχε μεταφέρει εδώ και καιρό ότι του ασκείται ενδοσχολική βία, ότι υπάρχει ένα παιδί που πάει και τον χτυπάει στα καλά καθούμενα πίσω στην πλάτη, μπουνιές. Την περασμένη Τρίτη είχαμε μιλήσει με την ψυχολόγο του σχολείου. Μας είχε συστήσει να μην κάνει παρέα το παιδί μας με αυτό το παιδί… Εμείς το είχαμε μεταφέρει στο παιδί μας και ήδη είχε αρχίσει να μην κάνει παρέα. Την Παρασκευή το πρωί όμως εγώ συναντήθηκα με τον γονέα του άλλου μαθητή έξω από το σχολείο… σε όμορφο κλίμα, χωρίς καμία αντιπαράθεση. Τού είπα ότι υπάρχει θέμα με τα παιδιά μας. Μου λέει “ναι, μιλάω, στο παιδί και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Ό, τι μπορώ κάνω”. Και του είπα, επειδή ούτε εσείς είστε ειδικός, αλλά ούτε κι εγώ, είμαστε όμως γονείς και θα πρέπει να φροντίσουμε τα παιδιά μας… Μάλιστα υπάρχουν και ειδικοί. Αυτό συνέστησα, αυτό είπα».

Ο 45χρονος που δέχθηκε την επίθεση πρόσθεσε ότι έχει υποβάλει μήνυση και τόνισε ότι ο 9χρονος γιος του ήταν παρών στο περιστατικό και τώρα φοβάται να πάει στο σχολείο, ενώ δεν ξέρει ότι ο πατέρας του είναι στο νοσοκομείο. «Τα παιδιά μου φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην πόλη της Καλαμάτας…» ανέφερε.

Η αστυνομία αναζητεί δύο 48χρονους άνδρες. Έως και νωρίς σήμερα το πρωί δεν είχαν συλληφθεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ