Μπέττυ Μαγγίρα: «Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη αφορούσε στη Φαίη – Δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε το “καρφί” στον αέρα»

Η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της σχολίασαν μέσα από το «I Love Σου Κου» το πρωί του Σαββάτου τόσο τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που κυκλοφορούν για την επόμενη σεζόν, όσο και το «καρφί» που πέταξε η Ελένη Μενεγάκη για τα σενάρια που ακούγονται και γράφονται.

Η παρουσιάστρια του Mega είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Για όλους ακούγονται σενάρια. Το θέμα είναι ότι κάποιος που δε θέλει να λέγονται σενάρια για τον εαυτό του, μπορεί να λέει σενάρια για τους άλλους και το μέλλον τους;».

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι ωραίο σαν τηλεοπτική εικόνα να βλέπουμε ανθρώπους να τσακώνονται, δεν το συζητώ. Είναι όμως και από ποια πλευρά θα το δεις και θα το πάρεις. Εμείς θέλουμε να το βλέπουμε από τη χιουμοριστική πλευρά, ίσως γιατί δεν μας έχει πιάσει ακόμα η… μπάλα. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ωραίο να βλέπεις συνέχεια ανθρώπους να τσακώνονται. Νομίζω ότι είναι και κουραστικό από κάποιο σημείο και ύστερα.

Το σχόλιο της Ελένης αφορούσε στη Φαίη, γιατί απάντησε για τα σενάρια που γράφονται. Όλοι ξέρουμε ότι τελειώνει το συμβόλαιό της, οπότε συνήθως όταν συμβαίνει αυτό, αρχίζουν τα σενάρια κατά τον Μάρτιο, είτε είναι φήμες είτε μπορεί να έχουν μία δόση αλήθειας. Η αλήθεια είναι ότι φέτος ξεκίνησαν από πολύ νωρίς, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Γιατί ασχολούνται όλοι με αυτό;

Το θέμα είναι γιατί να βγει να απαντήσει από τη στιγμή που το κάνει και η ίδια η εκπομπή για άλλες εκπομπές. Για αυτό και το καρφί της Ελένης Μενεγάκη που δεν το συνηθίζουμε να το βλέπουμε στον αέρα. Από την άλλη, όταν πια όλες οι παρουσιάστριες βγαίνουμε και έχουμε μία άποψη, είναι δυνατόν να μην έχει άποψη η Ελένη Μενεγάκη που είναι στον χώρο 30 χρόνια και το ξέρει το παιχνίδι πιο καλά απ’ όλους μας; Είναι δυνατόν να μην πάρει θέση και να πετάξει και αυτή το καρφάκι της;».

 

«Ξέρει πως θα το πασάρει, μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη. Please!» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ