Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε: “Θα έπρεπε να ντρέπεστε στις άλλες εκπομπές”

Ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα του “Πρωινού” ξέσπασε κατά συγκεκριμένων Μέσων ενημέρωσης, τα οποία οικειοποιήθηκαν ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη για το ΟΑΚΑ.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο ξεκίνημα του Πρωινού:

“Είναι μία γκρίνια και γίνομαι και λίγο γραφικός. Είναι ντροπή, και δεν το λέω για εμένα γιατί ο Τάσος Τεργιάκης έφερε το ρεπορτάζ στην εκπομπή… Θα έπρεπε να ντρέπεστε στα άλλα κανάλια και στις άλλες εκπομπές. Βασικός κανόνας της δημοσιογραφίας. Όταν κάποιος συνάδελφος βγάζει ένα έγγραφο από αυτή την εκπομπή και το έγγραφο αυτό ως το βράδυ βαφτίζεται έγγραφο άλλων εκπομπών κι άλλων καναλιών, πρέπει να ντρέπεστε. Δεν μπορεί τη δουλειά κάποιου ανθρώπου που έκανε μία επιτυχία –έκανε 10 τηλέφωνα, έχασε ποιοτικό χρόνο από τα παιδιά του-, και να μπαίνω το βράδυ στα sites… Ντροπή λίγο!”.

“Θα έπρεπε πραγματικά να ντρέπεστε. Κάθεστε και σφάζεστε για τα καλά και τα κακά παιδιά, για τα νούμερα τηλεθέασης. Ο κόσμος χέστ@κε για τα νούμερα τηλεθέασης… Ο κόσμος αυτό που επιλέγει να δει είτε κάνει 1% ή 30%, αυτό θα δει. Για να βγάλετε την κακία σας για κάποιον που μπορεί να μην κάνει νούμερα τηλεθέασης για μέρα, και ξεχνάτε τους στοιχειώδεις τρόπους και κανόνες. Συγγνώμη” πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος.

Δείτε το βίντεο:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ