“ΚΑΙΤΗ Με Χρυσά Γράμματα” – Μια παράσταση αφιέρωμα στην θυελλώδη ζωή της Καίτης Γκρέι

Μετά την παράσταση αφιέρωμα στην ζωή της μεγάλης Ρίτας Σακελλαρίου, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με απανωτά sold out , ο Βασίλης Θεοδώρου και ο Αλέξανδρος Αγγελούσης επιστρέφουν στον αγαπημένο τους χώρο , το ProjectR stage, Αλέξανδρου Πάντου 10 και Λαγουμιτζή 32 ( Πάντειος Καλλιθέα) , για να ζωντανέψουν επί σκηνής την μυθιστορηματική ζωή μιας άλλης μεγάλης φωνής του λαικού πενταγράμμου , της ΚΑΙΤΗΣ ΓΚΡΕΙ με το θεατρικό έργο “ΚΑΙΤΗ με Χρυσά Γράμματα” σε κείμενο και σκηνοθεσία Βασίλη Θεοδώρου.

 

Από την φτώχια την ορφάνια και την μιζέρια στις μεγαλύτερες πίστες και στις χρυσές πωλήσεις. Ένα μουσικό οδοιπορικό στην ζωή της Καίτης, μια μυθοπλασία γεμάτη τραγούδια και αναπόληση.

Οποιαδήποτε ομοιότητα σε πρόσωπα ονόματα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.

Κείμενο- σκηνοθεσία: Βασίλης Θεοδώρου

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Σωτηρία Τζαμαλή

Παίζουν: Αλέξανδρος Αγγελούσης , Βασίλης Θεοδώρου

Σκηνικά- κοστούμια: Replica

Επιμέλεια παραγωγής: Αντρέας Αριστοτέλους- Γιάννης Κλειδέρης

Φωτισμοί- ήχος: Μαρία Σωτηρία Τζαμαλή

Επιμέλεια μακιγιάζ: Παναγιώτης Ψάς

Δημιουργία αφίσας: Γιάννης Κλειδέρης

Εκτύπωση προγράμματος: angelakis digital

Διάρκεια: 100 λεπτά( με διάλειμμα)

Από Τετάρτη 18-10-2023 και κάθε Κάθε Τετάρτη στις 21.00 ( μέχρι τέλος Ιανουαρίου) στο ProjectR stage, Αλέξανδρου Πάντου 10 και Λαγουμιτζή 32 ( Πάντειος Καλλιθέα).

Τηλέφωνο για κρατήσεις : 2111110055

Είσοδος: 10 ευρώ

Οι συντελεστές ευχαριστούν θερμά την θεατρική εταιρία Replica, το ProjectR stage, τον Αδαμάντιο Παΐδα, τον Γιάννη Αργυρούδη, τον Γρηγόρη Γεωργανέ, την Χριστίνα Άννα Φωτιάδη.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ