Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται για εμένα τερατώδη ψέματα»

Με αφορμή τη συζήτηση για το ξέσπασμα του Mente Fuerte εναντίον της Δανάης Μπάρκα, μετά τα σχόλια για τη Μαρία Σολωμού, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε σε έντονο ύφος πως για τον ίδιο τις τελευταίες ημέρες ακούγονται τερατώδη ψέματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στον «αέρα» του Πρωινού: «Στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού που μπήκε τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας, δε θα αφαιρέσουμε από τον οποιονδήποτε να έχει άποψη. Γιατί έτσι θα γίνουμε όλοι ίδιοι, τόσο ήσυχοι που αυτοί που έχουν λεφτά και εξουσία να μας διαφεντεύουν και να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Εγώ είμαι υπέρ της λογικής να υπάρχουν φωνές ανεξάρτητες, όπως εγώ. Που πότε τα ρίχνουν εδώ, πότε τα ρίχνουν εκεί, πότε τα ρίχνω στον εαυτό μου… Και ας κάνουν και λάθος πολλές φορές, και ας είναι υπερβολικοί και ας ζητούν συγγνώμη, από το να είναι όλοι ίδιοι.

Πρώτη φορά ακούτε αυτό που είπε η Σολωμού ότι κάποιες γυναίκες πάνε και γίνονται σαν ροφοί με τα χείλια έτσι; Προφανώς υπάρχει υπερβολή. Όλοι χρησιμοποιούμε στα social έναν τσιμπημένο λόγο. Τι πάει να πει, ότι η Σολωμού κάνει μπούλινγκ στις κυρίες;».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Ευτελίζουμε τα πάντα με τη λογική του μπούλινγκ. (…) Είναι άλλο πράγμα να είσαι κακοπροαίρετος και στοχοποιείς κάποιους ανθρώπους, λέγοντας ψέματα, όπως ακούγονται για εμένα τις τελευταίες ημέρες… Για μένα τις τελευταίες ημέρες ακούγονται τερατώδη ψέματα, αλλά δεν θα μιλήσω».

Δες το βίντεο:

Προφανώς, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρεται στη χθεσινή αποκάλυψη που έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη Φαίη Σκορδά, αλλά πιθανόν και στα έχουν ακουστεί για την κόντρα του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ