Τραυματίστηκαν τρεις μαθητές από πτώση σοβάδων στο 149ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών – «Τα παιδιά έκλαιγαν, είναι τρομοκρατημένα»

Τρεις μαθητές τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, από πτώση σοβάδων στο 149ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στα Κάτω Πετράλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί (Παρασκευή 15/9) κατά τη διάρκεια του τελευταίου διαλείμματος, λίγα μόλις 24ωρα μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Της Δήμητρας Κόκκορη 

Οι γονείς έλαβαν μήνυμα από την διεύθυνση να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχολείο «λόγω κάποιων ελαφρών τραυματισμών τριών παιδιών».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στο enikos.gr η Ευθυμία Μανδρέκα και ο Στέφανος Κούκης, γονείς δύο παιδιών που φοιτούν στο συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο, οι τρεις μαθητές που τραυματίστηκαν πηγαίνουν στην 6η τάξη.

Το ένα παιδί, που φέρει τραύματα στο πρόσωπο και την πλάτη, μεταφέρεται από τους γονείς του στο ιατρείο, ενώ τα άλλα δύο τραυματίστηκαν στην πλάτη τους.

«Μου ήρθε μήνυμα, όταν ήμουν στη δουλειά ότι έχουν χτυπήσει τρία παιδάκια» ανέφερε ο κ. Κούκης, ενώ η σύζυγός του, η οποία έσπευσε στο σχολείο και είδε από κοντά την κατάσταση που επικρατούσε, τόνισε πως «όλα τα παιδιά έκλαιγαν, είναι τρομοκρατημένα».

Δείτε τις φωτογραφίες από τους σοβάδες που έπεσαν στο 149ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ