Θρήνος για την 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού – «Κάναμε τόσα όνειρα» λέει φίλη της στο enikos.gr

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε ο θάνατος της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα. Η άτυχη δόκιμος ασθένησε έπειτα από τον απόπλου δεξαμενόπλοιου από το λιμάνι Σίκκα της Ινδίας, επαναπατρίστηκε στις 2 Σεπτεμβρίου και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

του Μίλτου Σακελλάρη

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απώλεια της 20χρονης Μαριάννας συγκλονίζουν.

«Σύσσωμη η οικογένεια του ο Α.Ο. Αναγέννησης Ασφενδιού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό της Μαριάννας Τσίγκα που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από κοντά μας. Όλη η κοινωνία αισθάνεται συγκλονισμένη στο άκουσμα αυτού του τραγικού γεγονότος. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά της. Καλό ταξίδι Μαριάννα στη γειτονιά των αγγέλων…» ανέφερε ανάρτηση για την άτυχη κοπέλα από την ποδοσφαιρική ομάδα στην περιοχή της καταγωγής της.

«Το ΔΣ και τα μέλη του ΜΠΣ ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ συγκλονισμένοι και πολύ λυπημένοι από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό της Μαριάννας Τσίγκα, εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της, κουράγιο και δύναμη. Ένας άγγελος έφυγε από κοντά μας, Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο Μαριάννα», τονίστηκε σε ακόμη μια ανάρτηση που έγινε στην Κω.

«Κάναμε τόσα όνειρα»

Φίλη της 20χρονης δοκίμου, μιλώντας στο enikos.gr, ανέφερε ότι είναι συντετριμμένη από την απώλεια. «Κάναμε τόσα όνειρα. Πήγε τόσο κρίμα. Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δόκιμος Μαριάννα Τσίγκα

Δόκιμος Μαριάννα Τσίγκα

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος, επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023.

Διενεργείται προανάκριση»

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ