Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου: Ο 65χρονος εντοπίστηκε νεκρός στη Φωκίδα – Ζωντανός ο 38χρονος

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στην διαδρομή από την Λαμία προς την Άρτα.  Ο 38χρονος εντοπίστηκε ζωντανός, ενώ πριν από λίγο σε κοντινή απόσταση, εντοπίστηκε νεκρός ο 65χρονος πατέρας του.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο 38χρονος, που εντοπίστηκε σε ένα μαντρί σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας, είναι καλά στην υγεία του. Βρέθηκε να περιπλανιέται στην περιοχή, σαν χαμένος.

Φως στην αιτία θανάτου του 65χρονου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, με τις αρχές σε αυτή τη φάση να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι έρευνες της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας τις τελευταίες μέρες ήταν εντατικές, καθώς το τελευταίο σήμα του κινητού του 38χρονου από κεραία κινητής τηλεφωνίας, είχε καταγραφεί το απόγευμα της Τετάρτης στην ορεινή Ναυπακτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος μετέβη στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του, ο οποίος νοσηλεύονταν με ελαφρά τραύματα, που είχε υποστεί από τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Τυμφρηστού – Καρπενησίου. Επειδή, οι εξετάσεις ήταν καθαρές ο 68χρονος πατέρας πρότεινε στον γιο του να τον μεταφέρει στο σπίτι τους στην Άρτα. Επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και ύστερα από κάποιες ώρες τα ίχνη τους χάθηκαν.

Η μαρτυρία 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας κτηνοτρόφος ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και είπε ότι είδε ένα αυτοκίνητο ίδιο, με αυτό στο οποίο επέβαιναν πατέρας και γιος, και στην θέση του οδηγού ήταν ένας άνδρας με κολάρο. Όπως είπε ο κτηνοτρόφος, το όχημα αυτό το είδε όταν βρισκόταν κοντά στο χωριό Ελαία της Δωρίδας. Οι έρευνες των αστυνομικών στην συγκεκριμένη περιοχή όμως ήταν άκαρπες.

 

 

 

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ