Θεσσαλονίκη: «Μαμά τρέξε εδώ, με έκαψε με το τσιγάρο, θα με σκοτώσει» – Τι αποκαλύπτει η μητέρα της 13χρονης στο enikos.gr

Ανησυχητικές και ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχουν πάρει τα περιστατικά βίας με θύτες ή θύματα ανήλικους στη Θεσσαλονίκη, με μαθητές, να γίνονται πρωταγωνιστές σε βίαιους ξυλοδαρμούς. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο enikos.gr, η μητέρα της 13χρονης, μία συνομιλία με ένα αγόρι, ήταν αρκετή ώστε μία 12χρονη να σβήσει το τσιγάρο της στο στήθος της κόρης της, όπως και να επιχειρήσει να της επιτεθεί.

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (25/09), σε ένα πάρκο της Ευκαρπίας, όπου μαζεύονται κάθε απόγευμα αρκετά παιδιά. Όπως λέει η μητέρα της 13χρονης στο enikos.gr, τα δύο ανήλικα κορίτσια είχαν δώσει ραντεβού στις 18:00, ώστε να συναντηθούν και να λύσουν μία παρεξήγηση που είχε προηγηθεί μεταξύ τους, με αφορμή ένα αγόρι, το οποίο φίλησε και αγκάλιασε την 13χρονη.

«Η κόρη μου την εμπιστεύτηκε και πήγε να την συναντήσει. Η 12χρονη άρχισε να την βρίζει και να την τραμπουκίζει, όπως και να κινείται προς το μέρος της απειλητικά. Μάλιστα δεν είχε πάει μόνη της στο ραντεβού, αλλά έφερε και φίλους της. Μόλις τελείωσε το τσιγάρο της, το έσβησε επάνω στο στήθος της κόρης μου, και στη συνέχεια πήγε να την χτυπήσει και η δικιά μου άρχισε να τρέχει» λέει χαρακτηριστικά η μητέρα.

Σύμφωνα με την ίδια, η κόρη της, την ειδοποίησε και έφτασε άμεσα στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό ανάμεσα στις δύο μαθήτριες. «Μου είπε “μαμά τρέξε εδώ, με έκαψε με το τσιγάρο, θα με σκοτώσει”. Γνώριζα ότι θα βρεθούν και είχα προσπαθήσει να το αποτρέψω, αλλά η κόρη μου όπως σας είπα την εμπιστεύτηκε για να λυθεί η παρεξήγηση. Έφυγα άρον-άρον μαζί με τον σύζυγό μου και πήγαμε από εκεί».

Όταν έφτασαν στο σημείο, όπως καταγγέλλει η μητέρα της 13χρονης στο enikos.gr, η 12χρονη ήταν έτοιμη να επιτεθεί στην κόρη της, αλλά επενέβησαν κάποια άλλα παιδιά και της είπαν “τι κάνεις ρε, τι κάνεις;”. «Αυτή γελούσε και φώναζε “την έκαψα με το τσιγάρο”. Το σημάδι στο στήθος της είναι αρκετά μεγάλο».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την μητέρα της 13χρονης, το κορίτσι που έσβησε το τσιγάρο του στην κόρη της, αποτελεί τον τρόμο και τον φόβο σε παρέες άλλων παιδιών της Ευκαρπίας και είναι γνωστό για την παραβατική του συμπεριφορά. «Τα άλλα παιδιά την φοβούνται γενικά. Εμείς πήγαμε στην αστυνομία να καταγγείλουμε το περιστατικό, και θα κάνουμε μήνυση αύριο στους γονείς της για παραμέληση ανηλίκου».

Το σημάδι της 13χρονης

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ