Θεσσαλονίκη: Κατέθεσαν οι δύο μαθήτριες – Τι λέει η αστυνομία για την καταγγελία ότι 12χρονη έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις, αναφέρουν από την ΕΛ.ΑΣ. για την καταγγελία που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία μία 12χρονη έσβησε τσιγάρο στο στήθος μίας 13χρονης, το απόγευμα της Δευτέρας (25/9) στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η μητέρα της 13χρονης στην ιστοσελίδα Seleo, η κόρη της είχε μια παρεξήγηση με μια 12χρονη, η οποία με πρόσχημα πως θέλουν να μιλήσουν και να λύσουν ειρηνικά τις διαφορές τους, της έκλεισε ραντεβού.

Όμως το ραντεβού ήταν παγίδα. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η 13χρονη δέχθηκε επίθεση με φωνές και ύβρεις από την 12χρονη και άλλα πέντε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας που βρίσκονταν εκεί. Μάλιστα, κάποια στιγμή η 12χρονη έσβησε το τσιγάρο που κάπνιζε πάνω στο στήθος της 13χρονης.

Από την ΕΛ.ΑΣ., αναφέρουν πάντως ότι χθες εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα Παύλου Μελά οι γονείς των δύο κοριτσιών ύστερα από επεισόδιο που είχε προηγηθεί ανάμεσα στις μαθήτριες. Αιτία της προστριβής φαίνεται πως ήταν μία παρεξήγηση, ενώ στο τμήμα παρέστησαν και οι δύο ανήλικες, οι οποίες κατέθεσαν την δική τους οπτική για το επεισόδιο.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ