«Προστάτευσε ό,τι έχει αξία» – Προγράμματα ασφάλισης κατοικίας – «Ασπίδα» απέναντι σε κινδύνους και απρόοπτα

«Ασπίδα» προστασίας απέναντι σε κάθε πιθανό κίνδυνο για την κατοικία αποτελούν τα προγράμματα ασφάλισης. Η χρονική συγκυρία δείχνει περισσότερο από ποτέ ότι η ασφάλιση σπιτιού γίνεται επιτακτική ανάγκη, καθώς οι κίνδυνοι, οι φυσικές καταστροφές και τα απρόοπτα αυξάνονται.

Η Eurolife FFH, με ηγετική θέση στον ασφαλιστικό κλάδο, αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε ιδιοκτήτη να «οχυρώσει» το σπίτι του – είτε πρόκειται για κύρια κατοικία ή εξοχική – με τρόπο εύκολο και οικονομικά προσιτό. Δίνει την ευκαιρία και στον ενοικιαστή να ασφαλίσει το περιεχόμενο του σπιτιού του, δηλ. τα αντικείμενα που το απαρτίζουν.

Η ασφάλιση κατοικίας δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα. Άλλωστε ό, τι αγαπάμε το φροντίζουμε. Ό,τι έχει αξία για εμάς, φροντίζουμε να το περιφρουρούμε . Ό, τι συνιστά την καθημερινότητά μας και καταφύγιο δικό μας ή των αγαπημένων μας προσώπων το προστατεύουμε. Γιατί σπίτι δεν είναι μόνο οι τοίχοι και τα πορτοπαράθυρά του. Ούτε μόνο οι συσκευές και το περιεχόμενό του.

Beautiful girl eating pizza in a modern kitchen

Είναι κυρίως οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες που δημιουργούμε μέσα σε αυτό, είναι το μέρος όπου επιστρέφουμε στο τέλος της ημέρας. Είναι το «κέλυφος» της προσωπικής και οικογενειακής ζωής μας. Και αυτό το κέλυφος δεν πρέπει να εκτίθεται σε κινδύνους που διαταράσσουν την αρμονία του και το απειλούν. Ακόμη και αν αυτό συμβεί, καλό είναι να  γνωρίζει κάποιος ότι μπορεί να έχει αρωγό στο πλευρό του την Eurolife FFH, η οποία προχωρά άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες στήριξης και αποζημίωσης του ασφαλιζόμενου.

Συν το ότι ασφαλίζοντας την κατοικία δημιουργεί κάποιος και τις προϋποθέσεις οικονομικού οφέλους, ειδικά από τη στιγμή που πλέον υπάρχει νόμος για μείωση στον ΕΝΦΙΑ της τάξεως του 10% σε όσους ασφαλίσουν το σπίτι τους για φυσικές καταστροφές. Πρόκειται για τις κατοικίες που ασφαλίζονται για σεισμό, πυρκαγιές και πλημμύρες και πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.  Άλλωστε είναι πολύ πιο συμφέρον να ασφαλίσει κάποιος την κατοικία του από τα να προχωρήσει σε επισκευές ή αντικαταστάσεις που σημαίνουν επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού ή και χρησιμοποίηση των αποταμιεύσεων που μπορεί να διαθέτει κάποιος.

Η Eurolife FFH έχει δημιουργήσει προγράμματα που αφορούν είτε στην ασφάλιση ολόκληρου του σπιτιού ή και μόνο του περιεχομένου του, τα οποία προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και δυνατότητες του κάθε ενδιαφερόμενου πελάτη. Η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον άνθρωπο προσφέροντας ευέλικτες λύσεις με γνώμονα πάντα την προστασία, ενός από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, του σπιτιού τους.

Οι φυσικές καταστροφές (σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες κ.α.), οι κλοπές, οι βλάβες και οι ζημιές προκαλούν ανησυχία. Θεώρηση πολλών είναι ότι «δεν θα συμβεί σε εμένα» ή «δεν έχω κάτι πολύτιμο να μου κλέψουν». Μια αντίληψη η οποία είναι λανθασμένη. Πόσες φορές άλλωστε όταν συμβαίνει το απευκταίο δεν έχουμε πει «μακάρι να είχαμε προνοήσει». Τα προγράμματα ασφάλισης της Eurolife FFH αποτελούν αυτή την αναγκαία κίνηση πρόληψης τόσο για την προστασία και την ασφάλεια του σπιτιού και κατ’ επέκταση της οικογένειας, όσο και για την προστασία των συσκευών και των αντικειμένων (ρούχα, έπιπλα, λευκά είδη κ.α.).

Φιλικά στο ατομικό ή οικογενειακό budget προσφέρουν σημαντικές καλύψεις προκειμένου ο ασφαλιζόμενος να αισθάνεται ότι δεν είναι μόνος ό, τι κι αν συμβεί ενώ η αξιοπιστία και το κύρος του brand name Eurolife FFH αποτελούν εχέγγυα για μια λιγότερο αγχώδη καθημερινότητα, μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Έτσι, όσοι ασφαλίζονται μπορούν να είναι σίγουροι ότι το σπίτι τους είναι «οχυρωμένο» και να ασχοληθούν και να προσφέρουν όλη την προσοχή και τη φροντίδα τους στα πρόσωπα και τα πράγματα που έχουν πραγματική αξία για τους ίδιους.

Τα προγράμματα

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Eurolife FFH έχει σχεδιάσει τρία σημαντικά προγράμματα ασφάλισης: το MultiHome Ευέλικτο, το MultiHome Ολοκληρωμένο και το Sweet Home Content.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα για ασφάλιση κατοικίας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία καλύψεων και μπορεί κάποιος να τα προσαρμόσει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Τα προγράμματα καλύπτουν το κτίριο ή το περιεχόμενο, ή συνδυαστικά και τα δύο, ενώ προσφέρονται και συγκεκριμένες καλύψεις χωρίς απαλλαγή, για τις οποίες η Eurolife FFH καλύπτει εξ ολοκλήρου την αποζημίωση.

MultiHome Ευέλικτο: Ένα πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας που προσφέρει ευρεία γκάμα βασικών και προαιρετικών καλύψεων και περιλαμβάνει τον σεισμό στις βασικές καλύψεις.

MultiHome Ολοκληρωμένο: Ένα πρόγραμμα για όποιον θέλει να έχει ακόμη περισσότερες καλύψεις και υπηρεσίες. Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει και την κάλυψη για καιρικά φαινόμενα.

Τα προγράμματα MultiHome Ευέλικτο και MultiHome Ολοκληρωμένο προσφέρουν τη δυνατότητα μηδενικής συμμετοχής σε ορισμένες καλύψεις. Αυτό σημαίνει, ότι μπορείς να επιλέξεις τις παρακάτω καλύψεις και σε περίπτωση ζημιάς η Eurolife FFH καλύπτει την αποζημίωση μέχρι το ανώτατο όριο καλυπτόμενου κινδύνου και δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις τίποτα από την τσέπη σου.

MultiHome Ευέλικτο: Κλοπή από διάρρηξη (βασική), πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χιόνι, χαλάζι, παγετός (προαιρετική), Διαρροή νερού από σωληνώσεις (προαιρετική), Αστική ευθύνη προς γείτονες από πυρκαγιά ή έκρηξη(προαιρετική), Οικογενειακή αστική ευθύνη (προαιρετική), Αστική ευθύνη από διαρροή νερών (προαιρετική).

MultiHome Ολοκληρωμένο: Κλοπή από διάρρηξη (βασική), πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χαλάζι, χιόνι, παγετός (βασική), Διαρροή νερού από σωληνώσεις (βασική), Αστική Ευθύνη προς γείτονες από πυρκαγιά ή έκρηξη (βασική), Οικογενειακή Αστική Ευθύνη (προαιρετική), Αστική Ευθύνη από διαρροή νερών (προαιρετική), Θραύση ειδών υγιεινής (βασική), θραύση σωληνώσεων και έξοδα εντοπισμού (βασική).

Η δυνατότητα επιλογής μηδενικής συμμετοχής για οποιαδήποτε από τις παραπάνω καλύψεις θα εφαρμόζεται υποχρεωτικά στο σύνολο των βασικών και προαιρετικών καλύψεων για τις οποίες παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

Sweet Home Content: Ένα πρόγραμμα για όποιον επιθυμεί να ασφαλίσει το περιεχόμενο του σπιτιού του, ώστε να έχει τη σιγουριά ότι θα αποζημιωθεί σε περίπτωση που υποστούν ζημιά ή κλαπούν. Το Sweet Home Content προσφέρει ασφάλιση σε Α’ Κίνδυνο, το οποίο σημαίνει ότι αποζημιώνεσαι χωρίς έλεγχο έως το ανώτατο ποσό που έχεις ορίσει μετά την εφαρμογή τυχόν απαλλαγών, εάν η αξία του περιεχομένου είναι χαμηλότερη από την τρέχουσα.

•Περισσότερες πληροφορίες: https://www.eurolife.gr/el-GR/proionta/idiotes/katoikia/ και https://www.eurolife.gr/el-GR/proionta/idiotes/katoikia/sweet-home-content/

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ