Μαίρη Λίντα: Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών ξεκαθαρίζει και βάζει τέλος στα σενάρια για την υγεία της

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε έπειτα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ήθελαν τη Μαίρη Λίντα να έχει πεθάνει. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έσπευσε με ανάρτησή του να κάνει διάψευση και να διευκρινίσει πως η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας και φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών.

Μέσα σε λίγη ώρα ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών Σπύρος Χαμακιώτης, όπου τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται η Μαίρη Λίντα. Ο ίδιος επικοινώνησε αμέσως με τον παθολόγο Κωνσταντίνο Ρουσάκη και την υπεύθυνη των κοινωνικών υπηρεσιών του γηροκομείου Όλγα Χαραλαμποπούλου, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι μια χαρά.

«Χαίρει άκρας υγείας. Η Μαίρη Λίντα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εξαιρετικά καλά. Πάντα χαρούμενη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη» δήλωσε στην «ΟΝ time» ο πρόεδρος του γηροκομείου, που δεν μπορούσε να καταλάβει πώς κυκλοφόρησε μια τέτοια είδηση.

Αγανακτισμένος με την ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε εμφανίζεται και ο Σπύρος Μπιμπίλας, που με μια ανάρτησή του το βράδυ της Πέμπτης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, με μια φωτογραφία της τραγουδίστριας, έκανε έκκληση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, γράφοντας: «Όσοι διαδίδουν ότι η αγαπημένη μας σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ας σταματήσουν. Η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας στο Γηροκομείο Αθηνών».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ