Λιβύη: Αυτές είναι οι δύο Ελληνίδες νοσηλεύτριες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασαν την ζωή τους πέντε μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη και τραυματίστηκαν ακόμη 13.  Δύο νοσηλεύτριες, ένας υπαξιωματικός και δύο διερμηνείς ήταν οι πέντε Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στη Λιβύη.

Ποια ήταν τα τρία άτομα που έχασαν τη ζωή τους

Η νοσηλεύτρια από το Ηράκλειο, Εύη Ανδρεαδάκη, η οποία έμενε στην Αθήνα, ήταν μία εκ των τριών στρατιωτικών που «έσβησαν» στο φρικτό τροχαίο στην Λιβύη. Πίσω από την Εύη, κρύβεται μια τραγική ιστορία, καθώς δεν είναι ο πρώτος θάνατος από δυστύχημα στην οικογένεια.

Σύμφωνα με το MEGA, το όνομα της 2ης νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε είναι Γλυκερία Μεμεκίδου. Ήταν νοσηλεύτρια από την Αθήνα, είχε παντρευτεί πριν από έναν χρόνο, είχε πάει εθελοντικά και εργαζόταν για χρόνια στον στρατό.

Ο υπαξιωματικός που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα ήταν ο 28χρονος Γ.Β. Καταγόταν από την Καρδίτσα, ήταν στο τμήμα αλεξιπτωτιστών και ήταν παντρεμένος.

Υπενθυμίζεται ότι οι 10 από τους 13 τραυματίες της ελληνικής αποστολής έχουν μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Οι άλλοι τρεις βρίσκονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένας από τους 10 τραυματίες είναι πιο βαριά από τους υπόλοιπους, καθώς έχει υποστεί κατάγματα στη μέση.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ