Λιάγκας: Τι απαντά για την «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη – «Αντί να μου στείλετε μια ανθοδέσμη και ένα κουτί σοκολατάκια…»

Την δική του απάντηση στην ανάρτηση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη μακρινής συγγενή του υποψηφίου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που προβλήθηκε χθες στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Δεν έχω κρυφτεί ποτέ, άνθρωπο που έχει αναγνωρίσει δημόσια τα λάθη του, μην τον φοβάστε. Να φοβάστε ανθρώπους που λένε ότι δεν έχουν κάνει λάθη και κακούς ανθρώπους να φοβάστε», είπε αρχικά σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε παλαιότερη δήλωση του κ. Κασσελάκη ότι θα ξεδοντιάσει τους δημοσιογράφους, λέγοντας πως «αν θεωρεί ότι ξεκίνησε το ξεδόντιασμα από την εκπομπή μας, να του πω ότι έχω όλα τα δόντια μου και το ξεδόντιασμα ήταν άσφαιρο. Ή ο ίδιος δεν το είδε ή τα ελληνικά του δεν είναι τέτοια που να του επιτρέπουν να αντιληφθεί τι λέγεται ή οι σύμβουλοι του τον συμβουλεύουν λάθος».

«Ξεκάθαρα χθες είπα ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή μας δεν είναι γιαγιά -η μητέρα του μπαμπά ή της γιαγιάς του- αλλά πιο μακρινή γιαγιά. Αφήσαμε την κυρία να περιγράφει ακριβώς την σχέση της με τον κ. Κασσελάκη. Αν ήθελα να κάνω προβοκάτσια δεν θα την άφηνα την ίδια να λέει ποια είναι η σχέση τους. Το λάθος μας και έψεξα, καταχέριασα τους συνεργάτες μου από χθες είναι για τον τίτλο από κάτω» είπε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν έχει ευθύνη για τους τίτλους που γράφονται και στην προκειμένη περίπτωση έγραφε γιαγιά. Έπρεπε να μπει «γιαγιά» ή μακρινή συγγενής, τόνισε.

Συνεχίζοντας, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Εγώ σας πιστεύω ότι δεν την έχετε δει ποτέ, προφανώς. Γιατί να υιοθετήσουμε αυτά που λέει η κυρία ότι ψηφίσατε Νέα Δημοκρατία; Μπορεί και να μην ψηφίσατε. Ήταν μαζί στο παραβάν με σας; Ακόμη και να να ψηφίζατε ΝΔ, που είναι το κακό;», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής και συνέχισε λέγοντας «γιατί θεωρείτε ότι κάποιος το έκανε για να σας πλήξει, να σας κάνει κακό; Ψάξτε σε άλλες εκπομπές ελληνικές, ψάξτε άλλους δημοσιογράφους, φίλους σας, που έστηναν τηλεφωνικές συνεντεύξεις για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν και υποδύονταν για να κάνουν τηλεθέαση. Η συγκεκριμένη κυρία έχει μια προφανώς μακρινή συγγένεια με εσάς, την οποία την λέει. Ο εγγονός της πρέπει να είναι τρίτος ξάδελφος σας και σας πιστεύω ότι δεν την γνωρίζετε».

«Αντί να μου στείλετε μια ανθοδέσμη και ένα κουτί σοκολατάκια, που ανακαλύπτουμε το γενεαλογικά σας δέντρο και σας γνωρίζουμε συγγενείς που δεν τους γνωρίζετε… Το λέω γιατί έχετε και χιούμορ. Αντί λοιπόν να το αντιμετωπίσετε με χιούμορ και να πείτε ότι ευχαριστούμε την εκπομπή που γνωρίζει και κάποιες “γιαγιάδες” που δεν τις γνωρίζω, βγαίνετε και λέτε ότι τα έχουμε βάλει εμείς μαζί σας και από κάπου σας κρατάμε και θέλουμε να σας κάνουμε κακό; Ποιος; Εγώ; Που ήμουν από τους ανθρώπους που είπα, πριν γίνει η ψηφοφορία, ότι είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την Ελλάδα να εκλεγείτε εσείς; Πώς είναι δυνατόν από τη μία να χαίρομαι που εκλεγήκατε και από την άλλη να θέλω να σας κάνω κακό; Πώς;  Αντιμετωπίστε το με χιούμορ και μην ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν και κλείστε τα αυτιά σας σε σειρήνες που θέλουν να κάνουν κακό σε εμάς γιατί έτσι κάνουν κακό και σε εσάς», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας και έκανε λόγο για τρολ και για «”παπαγαλάκια” συναδέλφους, κάποιους μάλιστα τους έχω βοηθήσει και τους έχω βάλει και δίπλα μου».

«Το παράσημό μου είναι ότι όλα τα κόμματα με βρίζουν ότι τα βάζω μαζί τους… Εγώ δεν αποσκοπώ πουθενά, εγώ πληρώνομαι πάντα από ιδιώτη και κυρίως από τον κόσμο που με βλέπει», είπε καταλήγοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη χθεσινή εκπομπή, η εξ αγχιστείας συγγενής του κ. Κασσελάκη, μιλούσε με θαυμασμό για τον ίδιο και όλη  την οικογένεια του, εξαίροντας τα μέλη της και υποστήριξε ότι η ίδια ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, λέγοντας μάλιστα ότι «και ο Στέφανος Κασσελάκης Νέα Δημοκρατία ήταν».

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του έβαλε κατά της εκπομπής «Το Πρωινό», υποστηρίζοντας ότι δεν επέδειξε σεβασμό στις γιαγιάδες του που δεν βρίσκονται πλέον στην ζωή.

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!
Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με “κρατάει” κανένας», τόνιζε στην ανάρτησή του.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ