Ιωάννινα: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας – Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Προκαταρκτική εξέταση με διερευνώμενο αδίκημα την ανθρωποκτονία από αμέλεια, διέταξε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας από την Χίο.

Η απόφαση του εισαγγελέα ελήφθη, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, μόλις ετέθη υπόψη του το μέχρι στιγμής υλικό που συγκεντρώθηκε από το αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της διερεύνησης του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της ενώ νοσηλεύονταν με διάγνωση αμυγδαλίτιδας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή στο άτυχο κορίτσι ώστε να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, epiruspost.gr, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η απόφαση της οικογένειας της αδικοχαμένης φοιτήτριας  για τον ορισμό ή όχι δικού της τεχνικού συμβούλου. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος όπου δεν έγινε μέχρι στιγμής η νεκροψία.

Ο θάνατος της φοιτήτριας από την Χίο έχει συγκλονίσει. Η υπόθεση ερευνάται ήδη από την Αστυνομία ενώ με εντολή της 6ης ΥΠΕ διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Στο πλαίσιο αυτό καταθέτουν γιατροί και άλλο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η 20χρονη κατέληξε έπειτα από μία εβδομάδα νοσηλείας στην κλινική ΩΡΥΛΑ όπου είχε εισαχθεί με αμυγδαλίτιδα. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, φέρεται να εξετάστηκε και από λοιμωξιολόγο ενώ είχε υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.

Η κατάστασή της όμως επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και ωσότου μεταφερθεί στη ΜΕΘ να καταλήξει.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ