Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θα γίνει σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά για το Shopping Star, δεν με αφορά όμως»

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα “Shopping Star“, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το νέο project που έχει αναλάβει, αλλά και για την σύγκριση με την Βίκυ Καγιά.

«Το πώς είπα το “ναι” σε αυτήν την πρόταση είναι μία μεγάλη συζήτηση, ίσως την κάνουμε κάποια στιγμή από κοντά», είπε αρχικά Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και συνέχισε: «Όλα τα format έχουν ένα συγκεκριμένο στιλ που πρέπει να βγουν και ο καθένας βάζει το δικό του στοιχείο. Γενικά ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα είναι πιο εύκολο για μένα».

Σχετικά με όσους την συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά, η οποία παρουσίαζε το ριάλιτι μόδας για αρκετά χρόνια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Σύγκριση πάντα υπάρχει και η Βίκυ Καγιά ήταν σε αυτό το project επτά χρόνια, έχει βάλει πραγματικά τη σφραγίδα της και τα πήγε καταπληκτικά. Εννοείται ότι θα γίνει η σύγκριση αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν με αφορά».

«Δεν έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά, δεν έχω πάρει την ευχή αλλά είμαι σίγουρη ότι μου τη δίνει», συμπλήρωσε το μοντέλο..

Όσον αφορά τη Σοφία Χατζηπαντελή που πήρε τη θέση της στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Νομίζω ότι οι συγκρίσεις είναι περιττές. Ο κάθε άνθρωπος θα κάνει το καλύτερο που μπορεί».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ