Η Παραλία: Η νέα πληροφορία για τη δολοφονία – Δείτε το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο

Ο Χάρι δεν μπορεί πλέον να κρύψει τα συναισθήματά του για την Υπατία, στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», που θα προβληθεί απόψε στις 22:45.

Η Υπατία με τον Γιώργο απολαμβάνουν χαλαρωτικές στιγμές μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ωστόσο, το μυαλό της Υπατίας είναι κολλημένο στον Χάρι. Καθώς τα συναισθήματα του Χάρι για την Υπατία αναπτύσσονται συνεχώς, ο Χάρι δεν μπορεί να τα κρύψει, όταν γνωρίζει τον αρραβωνιαστικό της Υπατίας.

Παράλληλα, ο Γράντος επισκέπτεται τον Καραχάλιο στο αστυνομικό τμήμα και μοιράζεται μαζί του μια καινούρια πληροφορία για τη δολοφονία προσπαθώντας να ρίξει φως στην υπόθεση του τραγικού φόνου. Ο Πιτ εξακολουθεί να νιώθει τον πόνο της απώλειας της αγαπημένης του και μοιράζεται τα συναισθήματά του με τη Νάταλι.

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45 – Επεισόδιο 10

Η ένταση ανάμεσα στην Καίτη και τον σύζυγό της κλιμακώνεται, δημιουργώντας έντονες καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα τον Παύλο. Στην προσπάθειά του να προστατεύσει την αγαπημένη του, τα πράγματα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή για τον μικρό γιο του Αρχοντάκη, ο οποίος για να απεγκλωβιστεί από τη δύσκολη θέση θα χρειαστεί επειγόντως τη βοήθεια του Χάρι. Ο Αρχοντάκης αναστατώνεται με τις εξελίξεις και σπεύδει να τον βοηθήσει. Παράλληλα, η Υπατία και ο Γιώργος απολαμβάνουν μια εκδρομή στο Ηράκλειο, όπου επισκέπτονται το αρχοντικό της οικογένειας Αρχοντάκη.

Η Παραλία: Λίγα λόγια για την υπόθεση…

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ