Φρίκη στην Κω: 52χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

Μια υπόθεση που προκαλεί φρίκη αποκαλύφθηκε στην Κω. Ένας 52χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του και η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 6 Νοεμβρίου 2023 από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου. Η ποινική δίωξη ασκήθηκε εναντίον του μετά την αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κω με αφορμή την έκθεση ένορκης εξέτασης της 39χρονης μητέρας του θύματος.

Η 39χρονη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr, μένει στην Κω μαζί με την ανήλικη κόρη της, τον γιο της τον οποίο έχει αποκτήσει με τον κατηγορούμενο και με την μητέρα του τα δύο τελευταία χρόνια.

Μετά τη γέννηση του παιδιού τους και επειδή η 39χρονη αφενός αφιέρωνε πολλές ώρες στην ανατροφή του, αφετέρου εργαζόταν, η ανήλικη περνούσε πολλές ώρες με τον κατηγορούμενο. Η σχέση του κατηγορούμενου με την ανήλικη ήταν πολύ καλή, την βοηθούσε στο διάβασμα, έπαιζαν και πήγαιναν βόλτες, αναπληρώνοντας το πατρικό πρότυπο.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 52χρονος εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της μητέρας της ανήλικης στο πρόσωπό του, την έλλειψη του φυσικού πατέρα της ανήλικης και την ευαλωτότητά της, από τον Ιούλιο του 2017 και μετά, μέσα στο σπίτι τους ζήτησε από την ανήλικη ένα βράδυ να τον χαϊδέψει ανάμεσα στα πόδια του. Την επιθυμία του αυτή η ανήλικη την θεώρησε περίεργη, αλλά έπραξε όπως της ζητήθηκε λόγω της εμπιστοσύνης που είχε στο πρόσωπό του.

Η μητέρα της ανήλικης, η οποία κοιμόταν, φέρεται να ξύπνησε ξαφνικά και μόλις αντιλήφθηκε αυτό που έκανε η ανήλικη, της ζήτησε επιτακτικά, να σταματήσει να τον χαϊδεύει και να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος της το ζητήσει. Στο τέλος του καλοκαιριού του 2018, ενώ η ανήλικη πήγαινε για ύπνο τη νύχτα στο κρεβάτι που κοιμόταν η μητέρα της και ο κατηγορούμενος, ξαπλώνοντας ανάμεσά τους, ξυπνούσε και συνειδητοποιούσε ότι ο κατηγορούμενος την χάιδευε στο σώμα της με τρόπο που την έκανε να αισθάνεται άβολα.

Στις 4 Νοεμβρίου 2019, νυχτερινές ώρες, ο κατηγορούμενος φέρεται να άγγιξε την ανήλικη στα γεννητικά της όργανα, ενώ κοιμόταν και ξύπνησε ταραγμένη. Η ανήλικη φέρεται να ήθελε να σταματήσει αυτό που γινόταν και αποφάσισε να μιλήσει σε τρεις συμμαθήτριές της, εκ των οποίων μία μετέφερε τα όσα τους εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα της κι εκείνη, με τη σειρά της, ενημέρωσε την 39χρονη.

Η εξακολουθητική τέλεση γενετήσιων πράξεων από τον κατηγορούμενο φέρεται να βεβαιώθηκε και από κατάθεση της μητέρας της φίλης της ανήλικης που υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η ανήλικη μύριζε άσχημα τις τελευταίες ημέρες στο σχολείο επειδή φοβόταν να κάνει μπάνιο καθώς η πόρτα του μπάνιου δεν κλείδωνε. Ανάλογη κατάθεση δόθηκε και από την μητέρα άλλης φίλης της ανήλικης.

Μια φίλη της κατέθεσε ότι η συμπεριφορά του θύματος είχε αλλάξει σημαντικά, πηγαίνοντας στο σχολείο νευριασμένη, κλαίγοντας πολλές φορές αδικαιολόγητα και μην έχοντας εμφανώς καλή διάθεση. Η φίλη της μάλιστα την συμβούλεψε να τηλεφωνήσει στο Χαμόγελο του Παιδιού και να καταγγείλει τον κατηγορούμενο.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος αρνείται κατηγορηματικά τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη, ότι οι πράξεις για τις οποίες καταγγέλλεται αποτελούν μύθευμα προκειμένου να κατορθώσει η 39χρονη να διαφύγει στο εξωτερικό παίρνοντας μαζί της το ανήλικο παιδί τους.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ