Δυστύχημα στη Λιβύη: Η ανατριχιαστική ανάρτηση της 40χρονης νοσηλεύτριας για τον θείο της και τον «ευκλεή θάνατο»

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς της 40χρονης στρατιωτικού με καταγωγή από την Κρήτη, η οποία έχασε την ζωή της στο φριχτό δυστύχημα που συνέβη χθες στη Λιβύη. Η είδηση για τον θάνατο της 40χρονης, και ακόμα τεσσάρων ανθρώπων, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ελληνική αποστολή που μετέβη στη Λιβύη για ανθρωπιστική βοήθεια ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη», δήλωσε στην ιστοσελίδα cretapost ένας ξάδερφος της 40χρονης, που ζει στο Ηράκλειο, λέγοντας ότι «οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για όλους μας και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε».

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια της 40χρονης είχε θρηνήσει κι άλλα θύματα, καθώς ο αδελφός της είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα και ο θείος της ήταν ένας ηρωικός πιλότος, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος.

Μπορεί αρχικά να υπήρξε μία σύγχυση ως προς τις πληροφορίες που μεταδίδονταν από την Λιβύη ως προς το δυστύχημα, ωστόσο, ευτυχώς, η οικογένεια της 40χρονης έμαθε για τον τραγικό θάνατό της από το Επιτελείο. «Εμείς ενημερωθήκαμε γι’ αυτό το τραγικό γεγονός από το Επιτελείο», τόνισε ο ξάδερφος της 40χρονης.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας αναμένεται να τελεστεί στην Αθήνα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε o ξάδερφός της. «Η ξαδέλφη μου ζούσε και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα και εκεί θα τελεστεί η κηδεία της», δήλωσε συντετριμμένος. Ήδη οι συγγενείς της ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα ώστε να της απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Είχε παντρευτεί πριν από λίγους μήνες

Η 40χρονη  εδώ και αρκετά χρόνια υπηρετούσε στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα στην Πολεμική Αεροπορία ως νοσηλεύτρια στην 251 ΓΝΑ, ενώ ζούσε και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μόλις τον περασμένο Ιούλιο είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Η ανατριχιαστική ανάρτηση για τον θείο της και τον «ευκλεή θάνατο»

Πριν από μερικά χρόνια, η 40χρονη είχε απαντήσει, μέσω ανάρτησή της, σε όσους την ρωτούσαν γιατί επέλεξε να καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία. Όπως ανέφερε, ο λόγος ήταν ο θείος της, ένας πιλότος ο οποίος πέθανε ηρωικά εν ώρα καθήκοντος.

Ο θείος της ήταν ο Βασίλης Ανδρεαδάκης, ο οποίος έχασε την ζωή του στις 23 Μαΐου, καθώς το αεροσκάφος του παρουσίασε βλάβη την ώρα που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από την Λαμία. Ενώ ο πύργος ελέγχου του είπε να εγκαταλείψει το αεροσκάφος, εκείνος, βλέποντας πως εάν συνέβαινε αυτό το αεροσκάφος θα έπεφτε μέσα στην πόλη της Λαμίας, αρνήθηκε και το οδήγησε έξω από την πόλη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο κατά την συντριβή του.

Η 40χρονη είχε γράψει στην ανάρτησή της: «Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ … Ένας μεγάλος άντρας, όπως ο αείμνηστος θείος μου, σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον “ευκλεή θάνατο” που επιλέγει…».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ