Δήμητρα Βαμβακούση: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του Ντάνου – «Άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόλις μια ημέρα μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση έζησε την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής του, καθώς η πολυαγαπημένη του μητέρα άφησε την τελευταία πνοή της.

Ο νικητής του Survivor 2017 και η σύζυγός του, μια ημέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, βυθίστηκαν σε βαρύ πένθος. Μάλιστα, η κηδεία της Ράνιας θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη ή Παρασκευή στην Σκιάθο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αποχαιρετήσει την πεθερά της.

«Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ