Χανιά: Τραμπούκισαν και πλάκωσαν στις μπουνιές ανήλικο σε internet cafe

Ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό με αρνητικούς πρωταγωνιστές ανήλικους, απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας Kriti360.gr το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή νωρίς το βράδυ, σε internet cafe των Χανίων.

Ένας 16χρονος ενώ βρισκόταν στο χώρο μπροστά σε έναν υπολογιστή, παίζοντας μόνος του, τρεις αλλοδαποί – επίσης ανήλικοι – ξεκίνησαν αρχικά να τον ενοχλούν, ενώ στη συνέχεια ο ένας από αυτούς τον ακινητοποίησε με χειρολαβή [κεφαλοκλεισώμα] και ο τρίτος της παρέας τον άρχισε στις μπουνιές.

Ο ανήλικος χτυπήθηκε στο πρόσωπο, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Το όλο περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και το οπτικοακουστικό υλικό έχει παραδοθεί στην αστυνομία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, υπενθυμίζεται πως δυο ακόμη περιστατικό βίας, είχαν απασχολήσει τις αρχές της Κρήτης, το είχε καταγραφεί σε σχολείο των Χανίων με ξυλοδαρμό μαθητή και το δεύτερο στο Ηράκλειο με πρωταγωνίστρια μια 15χρονη η οποία βασάνιζε ένα 13χρονο αγόρι.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ