Αρτέμιδα: Συμπληρώθηκε το παζλ της δολοφονίας των «έξι» – Η συμπλοκή στη Γαλλία και η βεντέτα με αντίπαλη συμμορία – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Συμπληρώθηκαν ένα ένα τα κομμάτια του παζλ για το μακελειό με τους έξι νεκρούς στην Αρτέμιδα, που συνέβη χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι έξι νεκροί Τούρκοι υπήκοοι, ήταν μέλη της συμμορίας του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν και είχαν έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να κρυφτούν και να γλιτώσουν από ένα διεθνές ανελέητο «κυνηγητό» εναντίον τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έξι άνδρες που έπεσαν νεκροί από την «βροχή» των πυρών είχαν ξεκινήσει εδώ και χρόνια μία βεντέτα με τα μέλη αντίπαλης συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών ουσιών, οι οποίοι, επίσης, είναι Τούρκοι υπήκοοι.

Στο παρελθόν είχαν συμβεί κι άλλα πολλά περιστατικά αιματηρών συμπλοκών μεταξύ των μελών των δύο συμμοριών, σε ορισμένα από τα οποία υπήρξαν και νεκροί. Το τελευταίο αιματηρό επεισόδιο αυτής της βεντέτας συνέβη πριν από δύο μήνες στη Γαλλία, όταν και υπήρξαν θύματα και από τις δύο συμμορίες.

Οι ελληνικές αρχές εικάζουν ότι οι έξι Τούρκοι ήρθαν στη χώρα μας και για να κρυφτούν απ’ όσους ήθελαν να τους εντοπίσουν είτε για να τους περάσουν χειροπέδες είτε για να τους δολοφονήσουν, αλλά και για να δραστηριοποιηθούν στο εμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έμαθαν ότι τις τελευταίες ημέρες μέλη της αντίπαλης συμμορίας είχαν έρθει στην Ελλάδα και τους έψαχναν. Έτσι, μάζεψαν άρον άρον κάποια λιγοστά πράγματα και τα έβαλαν σε βαλίτσες, ώστε να εξαφανιστούν. Ωστόσο, οι δράστες τους πρόλαβαν και τους δολοφόνησαν στην Αρτέμιδα.

Σε ό,τι αφορά στον Τούρκο, ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας (11/9) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, φέρεται να έχει άμεση σχέση με την συμμορία των δραστών, που προκάλεσαν το λουτρό αίματος στην Αρτέμιδα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ