Αγρίνιο: Εργατικό δυστύχημα με θύμα 24χρονο – Ήταν η πρώτη ημέρα του στη δουλειά

Εργατικό δυστύχημα με θύμα έναν 24χρονο, ο οποίος είχε πάει σήμερα για πρώτη ημέρα στη δουλειά του, έγινε το πρωί της Παρασκευής (22/9) στο Αγρίνιο. Το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Αγρινίου που εκτελούνταν από συνεργείο ανάδοχου εργολάβου στο Ρέμα Ρεμπελιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα karvasaras.gr, ο 24χρονος αλβανικής υπηκοότητας φαίνεται να παρασύρθηκε από εκσκαφέα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο νεαρός άνδρας παρελήφθη νεκρός από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.

Πηγή: agrinionews.gr

Έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου του 24χρονου, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από τις αστυνομικές αρχές, που έχουν σχηματίσει σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr, που μεταδίδει και σχετικές φωτογραφίες, στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΔΕΥΑ, ενώ στο εργοτάξιο βρίσκονταν πολλά άτομα που αναμένεται να καταθέσουν για τα όσα συνέβησαν.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ