Χρίστος Αντωνιάδης για τη σύζυγό του: «Κατάλαβα ότι με αυτή τη γυναίκα ή προχωράς σοβαρά ή δεν προχωράς καθόλου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Χρίστος Αντωνιάδης στο περιοδικό Λοιπόν. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σύζυγό του Αφροδίτη Τσώνου και την οικογένειά τους.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης αναφερόμενος στη γνωριμία με την Αφροδίτη Τσώνου εξομολογήθηκε: «Είδα ένα ωραίο κορίτσι, έκανα ένα φλερτ, αλλά εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι παιδιά και οικογένειες, μην λέμε βλακείες. Μετά από μερικούς μήνες όμως κατάλαβα ότι με αυτή τη γυναίκα ή προχωράς σοβαρά, ή δεν προχωράς καθόλου».

Για το αν το διάστημα που είχαν χωρίσει τους έκανε να καταλάβουν ότι ανήκουν μαζί, ο Χρίστος Αντωνιάδης απάντησε: «Εγώ δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Η γυναίκα μου απλώς είναι πολύ παρορμητική και ήθελε να πάρει λίγο τον χρόνο της. Καλό, όμως, της έκανε. Εμένα είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος, δεν την κακίζω. Είμαι και μεγαλύτερος, έχει και αυτό τη σημασία του».

Όσο για τη συμβουλή που θα έδινε στα παιδιά του, ο ίδιος είπε: «Να έχουν ευγένεια και αξιοπρέπεια. Με τον τσαμπουκά τελικά δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα, νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι, αλλά μακροπρόθεσμα χάνεις. Με την ευγένεια και την αξιοπρέπεια μπορεί να νομίζεις ότι εκείνη τη στιγμή δεν κερδίζεις κάτι, τελικά μακροπρόθεσμα μόνο κέρδος έχεις».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ