Φεστιβάλ Βενετίας: Το φόρεμα που φορέθηκε όχι 1, όχι 2 αλλά 3 φορές στο ίδιο red carpet

Το 80ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας στο Lido μπορεί να είναι αφιερωμένο στην 7η τέχνη, την παράσταση όμως κλέβουν σίγουρα τα επιβλητικά looks των celebrities με τα οποία εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης. Κάπως έτσι συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου, όποτε και δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη του Φεστιβάλ. Τα red carpet outfits που κέντρισαν την προσοχή μας ήταν αρκετά. Οι φωτογραφίες που χαζέψαμε ήταν πολλές.

Photo by Franco Origlia/Getty Images

Ανάμεσα λοιπόν σε όλες αυτές τις εικόνες και τους συνδυασμούς, παρατηρήσαμε πως ένα συγκεκριμένο φόρεμα φορέθηκε τρεις φορές (μόνο!) εχθές, από τρεις πολύ διαφορετικές μεταξύ τους σταρ. Είχαμε να κάνουμε με ένα κλασικό fashion faux pas, μια «αναποδιά» που όλοι οι εμβληματικοί οίκοι θέλουν να αποφύγουν στις διάφορες εκδηλώσεις, για τις οποίες «ντύνουν» τους celebrities.

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

Σε ποιο ακριβώς φόρεμα αναφερόμαστε; Στο look Νο50 της Pre-Fall 2023 συλλογής του οίκου Saint Laurent. Πρόκειται για ένα maxi, μαύρο φόρεμα με ριχτούς ώμους και βαθύ ντεκολτέ. Ένα dramatic item, το οποίο δύσκολα περνάει απαρατήρητο. Οι 3 κυρίες που το επέλεξαν, δεν χρειάστηκε να κάνουν πολλά. Το φόρεμα «μιλούσε» από μόνο του. Έδωσαν βάση στα κοσμήματα, το μακιγιάζ και το hairstyle τους. Νικήτρια – αν θέλεις την γνώμη μας – ήταν η Ισπανίδα ηθοποιός, Milena Smit, πρέσβειρα της YSL Beauty. Το rosegold τσόκερ της με την εκτυφλωτική κόκκινη πέτρα ολοκλήρωνε μοναδικά το look της.

Photo by Ernesto Ruscio/Getty Images

Έτσι για την ιστορία, το συγκεκριμένο φόρεμα της Saint Laurent είναι διαθέσιμο. Είσαι έτοιμη να ακούσει την τιμή του; Μόλις στα $6.800. Θα πληρώσετε μετρητά ή κάρτα;

Κεντρική φωτογραφία: Andreas Rentz/Getty Images

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ