Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Γιορτάζουν την 5η επέτειο του γάμου τους – Η τρυφερή ανάρτηση

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γιορτάζουν τα πέντε χρόνια έγγαμου βίου, σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την προσωπική τους ζωή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει την πιο όμορφη καθημερινότητα από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο οι κόρες του. Η Αριάνα και η Φιλίππα τους έχουν κλέψει την καρδιά, με την Χριστίνα Μπόμπα να είναι αχώριστη μαζί τους.

Σήμερα λοιπόν, είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, καθώς γιορτάζουν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους.

Την 1 Σεπτεμβρίου του 2018 το ζευγάρι ενώπιον συγγενών και φίλων παντρεύτηκε στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ της Σίφνου.

Ο παρουσιαστής με αφορμή την επέτειό τους, δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία του με την αγαπημένη του και την συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα. 

«Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που γίναμε «ένα» με την πιο έξυπνη, δοτική και περιπετειώδη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια που «φοράει» χαμόγελα σε όποιον πλησιάσει κοντά του…που με «σπρώχνει» καθημερινά να γίνω καλύτερος, που ανέχεται τις αναποδιές μου (και είναι πολλές!).

Αν αυτά ήταν τα 5 πρώτα χρόνια, ανυπομονώ για όλα όσα έρχονται!», έγραψε ο παρουσιαστής κάτω από την ανάρτησή του.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ