Ραφήνα: Μία έγκυος ανάμεσα στους επιβάτες του πλοίου – Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της αλυσίδας από την προπέλα

Μία έγκυος γυναίκα, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά βρίσκονται μέσα στο «Fast Ferries Andros», το οποίο στην προσπάθεια του να απεμπλέξει την άγκυρα του με άλλο πλοίο, υπέστη μηχανική βλάβη ανοιχτά της Ραφήνας.

Το πλοίο με 734 επιβάτες παραμένει επί ώρες στο αγκυροβόλιο του λιμανιού της Ραφήνας, ενώ έχουν φτάσει τρία ρυμουλκά που το έχουν «ασφαλίσει». Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση του καταδυτικού συνεργείου να απεγκλωβίσει την αλυσίδα από την προπέλα.

Όπως επισημαίνεται, όλες οι ενέργειες γίνονται με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών.

Σημειώνεται ότι η άγκυρα του «Fast Ferries Andros» μπλέχτηκε μαζί με την άγκυρα του «Aικατερίνη Π» και του «Super ferry».

Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super ferry» απέπλευσε κανονικά με 551 επιβάτες για το δρομολόγιο του για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, ενώ το επιβατηγό «Αικατερίνη Π» με 391 επιβάτες, που κατά τη διαδικασία απώλεσε τη μια από τις δύο του άγκυρες, και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι του Λαυρίου.

Σύμφωνα με το Mega, ανάμεσα στους επιβάτες είναι μία έγκυος, εννέα μηνών. Η οργή των επιβατών για την ταλαιπωρία που υφίστανται, ξεχειλίζει.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ