Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε τι θέλει να γίνει ο Άρτσι όταν μεγαλώσει

Για τον 4 ετών γιο του Άρτσι μίλησε ο Πρίγκιπας Χάρι στο  ντοκιμαντέρ του «Heart of Invictus» για το Netflix. Ο μικρός Άρτσι φαίνεται πως έχει ήδη σκεφτεί μερικά επαγγέλματα τα οποία θα ήθελε να ακολουθήσει μελλοντικά και μάλιστα έχει μιλήσει γι’ αυτά στους γονείς του.

«Όταν μιλάω στον γιο μου, τον Άρτσι, για το τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει, κάποιες μέρες θέλει αστροναύτης, άλλες πιλότος», αποκάλυψε ο Δούκας του Σάσεξ, σύμφωνα με το New York Post.

«Αλλά αυτό που του υπενθυμίζω είναι ότι ανεξάρτητα από το τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις, είναι ο χαρακτήρας σου που μετράει περισσότερο», συνέχισε. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη (30/8), ο Χάρι έδωσε μια ομιλία σε μια ομάδα αθλητών, στους οποίους και απέτισε φόρο τιμής συζητώντας τις μελλοντικές φιλοδοξίες του Άρτσι.

«Τίποτα δεν θα έκανε τη μαμά του και εμένα πιο περήφανους από το να τον δούμε να έχει τον χαρακτήρα που βλέπουμε μπροστά μας σήμερα, τον δικό σας», πρόσθεσε αναφερόμενος στους ίδιους τους παίκτες. Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει επίσης μια κόρη 2 ετών, τη Λίλιμπετ, με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

 

 

Το ζευγάρι, όπως είναι γνωστό, είχε τεταμένες σχέσεις με τη βρετανική βασιλική οικογένεια τα τελευταία χρόνια και ο ιδρυτής του Invictus Games, αναφέρθηκε ακόμα μία φορά στη σχέση του με την οικογένειά του, στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Ισχυρίστηκε ότι ένιωθε μόνος αφού η μητέρα του, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997, αλλά πραγματικά ένιωσε το αντίκτυπο από τον θάνατο της μητέρας του, μετά τη στρατιωτική του θητεία στο Αφγανιστάν.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ