Παρασκιώ – Κωστής: Το γλέντι του γάμου της χρονιάς στην Κρήτη – Δείτε ΒΙΝΕΟ

Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής, από το χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη, απέδειξαν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, το απόγευμα της Κυριακής (10/9), πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας παρουσία των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Οι δυο τους, καθώς και όσοι παρευρέθηκαν στον γάμο της χρονιάς στην Κρήτη, έλαμπαν από ευτυχία. Η νύφη φόρεσε ένα λιτό νυφικό, ενώ ο γαμπρός φορούσε και το χαρακτηριστικό λευκό σαρίκι. Οι κουμπάροι του ζευγαριού, όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media, ήταν πολλοί.

@_manioudakiss_ #mpesfypgamw #fy #fypシ #fyp #grecce ♬ Mera Haras – Original Tv Series “Sasmos” Soundtrack – Maria Tzobanaki & Nicos Terzis

Μετά τον γάμο ακολούθησε μία μεγάλη δεξίωση, προκειμένου το ζευγάρι να γιορτάσει με τους αγαπημένους του ανθρώπους την ιδιαίτερη αυτή μέρα. Το ζευγάρι μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι της Γλυκερίας και του Κώστα Μακεδόνα «Αντικριστά». Στη συνέχεια έκοψαν την γαμήλια τούρτα και έφαγαν από μία κουταλιά. Στην δεξίωση εννοείται πως γλέντησαν με κρητικά τραγούδια και χορούς.

@myrsini_pat #gamos_10/9/23 #paraskiw_kwstas💒 ♬ πρωτότυπος ήχος – Chris
@_manioudakiss_ #mpesfypgamw #fy #fypシ #fyp #grecce ♬ πρωτότυπος ήχος – Chris
@maria_vouchoura Είσοδος-πρώτος χορός Κωστή-Παρασκιό #wedding #weddingtiktok #weddingcrete #kostisparaskio #fy #fyp #crete ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρία Βουχούρα



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ