Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Μάρκο Βεράτι

Ο Ιταλός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι, απουσιάζει από τη λίστα των παικτών που επέλεξε ο προπονητής Λουίς Ενρίκε για το Champions League, όπως έκαναν γνωστό την Τετάρτη (06/09) οι πρωταθλητές της Ligue 1, γεγονός που μεταφράζεται ως «προάγγελος» μιας πιθανής μεταγραφής του παίκτη στο Κατάρ.

Στυλοβάτης της μεσαίας γραμμής της Παρί για πολλά χρόνια, ο Μάρκο Βεράτι προέρχεται από μία κακή σεζόν (2022/2023), με αποτέλεσμα να μπει στη λίστα των «ανεπιθύμητων», μετά την αλλαγή πολιτικής του συλλόγου και την έλευση του Λουίς Ενρίκε το πρόσφατο καλοκαίρι.

Στα 30 του, ο Βεράτι προσεγγίστηκε για πρώτη φορά από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, που εφέτος προσέλκυσαν ένα σωρό «αστέρια» του ποδοσφαίρου, οι περισσότεροι σε… προχωρημένη ηλικία. Τις τελευταίες ώρες, όμως, τα σενάρια στέλνουν τον Ιταλό μέσο στο σύλλογο του Κατάρ, Αλ Αράμπι.

Η λίστα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με δελτίο Τύπου από την Παρί επιβεβαιώνει επίσης την επιστροφή του κεντρικού αμυντικού, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ και του Νούνο Μέντες, αμφότεροι τραυματίες για πολλούς μήνες.

Στο Champions League, την κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη, που ξεκινά τον Σεπτέμβριο, η Παρί κληρώθηκε στο «γκρουπ του θανάτου», με τις Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μίλαν και Νιούκαστλ.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ