Οι «Wales» επιστρέφουν στο σχολείο – Γιατί δεν χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους τους

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του για τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Τα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα επιστρέψουν στο σχολείο σε λίγα 24ώρα. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του σχολείου Lambrook, τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου. Θα είναι το δεύτερο έτος του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις στο συνεκπαιδευτικό προπαρασκευαστικό σχολείο στο Μπέρκσαϊρ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε την ίδια μέρα που τα παιδιά ξεκίνησαν στο Λάμπρουκ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Την ημέρα πριν από το θάνατο της γιαγιάς τους, ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις φωτογραφήθηκαν να επισκέπτονται το σχολείο με τους γονείς τους, ντυμένοι με τις στολές τους. Σε ερώτηση από τον διευθυντή του σχολείου τότε αν ήταν ενθουσιασμένα, τα παιδιά απάντησαν: «Ναι».

Θα φοιτούν πλέον στην 6η τάξη, στην 4η τάξη και στην 1η τάξη αντίστοιχα ενώ αν και είναι τα πιο διάσημα παιδιά σε όλο τον κόσμο, στο σχολείο δεν αναφέρονται με τους βασιλικούς τους τίτλους.

Όπως αναφέρει το Hello, τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι γνωστά με το επίθετο «Wales» σύμφωνα με τους νέους τίτλους που δόθηκαν στους γονείς τους μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον Σεπτέμβριο του 2022. Το ίδιο ίσχυε και για τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι όταν πήγαιναν σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έλαβαν τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ μετά τον γάμο τους το 2011, ενώ με τον θάνατο της βασίλισσας, έγιναν γνωστοί ως δούκας και δούκισσα της Κορνουάλης και του Κέιμπριτζ για μία ημέρα, προτού ο βασιλιάς Κάρολος ανακηρύξει τον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα της Ουαλίας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ