Νατάσσα Μποφίλιου: Οργισμένη για τη δολοφονία στο Blue Horizon – «Τι ξεφτίλα, τι ντροπή, πως γίνεται να συνεχίσουμε έτσι;»

Οργισμένη είναι η Νατάσσα Μποφίλιου με το τραγικό γεγονός που συνέβη χθες βράδυ στον Πειραιά. Το Πανελλήνιο πενθεί, ύστερα από την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη  από μέλη του πληρώματος Blue Horizon, όταν άργησε να επιβιβαστεί στο πλοίο για Ηράκλειο.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για τη σημερινή κοινωνία με μια ανάρτηση στα Instagram Stories της. 

«Έγκλημα εν ψυχρώ. Με θύμα άλλον έναν φτωχό, κατατρεγμένο άνθρωπο. Τον πέταξαν στη θάλασσα και τον έπνιξαν. Απέναντί του όλα τα σκουπίδια και οι ανακοινώσεις τους. Δεν αντέχω να τις διαβάζω. Το σάπιο σύστημα και οι εκπρόσωποί του σε όποιο πόστο και αν τους βρίσκεις. Οι άθλιοι. Πενθούμε για τον άνθρωπό μας που χάσαμε, αλλά και για την ανθρωπιά μας που έφυγε μαζί του. Αφήσαμε τον κόσμο μας να γίνει έτσι. Τι ξεφτίλα. Τι ντροπή. Για όλους εμάς που μένουμε πίσω. Πώς γίνεται να συνεχίσουμε έτσι;» ξέσπασε η Νατάσσα Μποφίλιου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ