Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων: «Μας έσωσε ο κ. Σκρέκας με φουσκωτό κάνοντας ο ίδιος κουπί» – Μαρτυρία κατοίκου στον Realfm

Η κυρία Λαγαρά, ήταν εγκλωβισμένη στα Μεγάλα Καλύβια χθες, ενώ τα ξημερώματα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο. Τελικά όπως αποκάλυψε μιλώντας στον Realfm την έσωσε ο Κώστας Σκρέκας, ο οποίος έφτασε στο σπίτι της με φουσκωτό της ΕΜΑΚ.

Η γυναίκα έκανε έκκληση μέσω του ΟΡΕΝ για να σωθεί η οικογένειά της και όπως περιέγραψε στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη έκανε σινιάλο στα ελικόπτερα που περνούσαν αλλά οι πιλότοι δεν την έβλεπαν.

«Χθες το βράδυ σώθηκα, χάρη στην παρέμβαση του κ. Σκρέκα. Τον ευχαριστώ δημόσια που με δική του πρωτοβουλία έφερε φουσκωτό με άνδρες της ΕΜΑΚ, τους ευχαριστώ και αυτούς. Θέλω να τονίσω την ανθρώπινη πλευρά του κ. Σκρέκα, έκανε ο ίδιος κουπί. Ο υπουργός έκανε κουπί, έφτασε το φουσκωτό στον πρώτο όροφο, στην βεράντα» δήλωσε. 

«Ήρθε ο υπουργός να μας σώσει κάνοντας κουπί ο ίδιος. Με την καθοδήγηση της ΕΜΑΚ» επανέλαβε. Η κυρία Λαγαρά είπε πως έστελνε απεγνωσμένα μηνύματα στους συγγενείς της και κάποιοι εξ αυτών απευθύνθηκαν σε όλους τους δημόσιους φορείς. Τελικά κάποιος συγγενής της μίλησε με τον κ. Σκρέκα και έφτασε γύρω στις 23:00 το βράδυ με φουσκωτό.

«Απεγκλώβισε εμένα, τον σύζυγό μου, την 90χρονη πεθερά μου. Το φουσκωτό έφτασε τα κάγκελα του πρώτου ορόφου, περάσαμε από πάνω με τα πόδια μας και μπήκαμε μέσα. Το νερό ήταν 2,5 μέτρα. Μεταφερθήκαμε στο δημαρχείο και μετά μας πήγαν στο γυμναστήριο και στο ξενοδοχείο στα Τρίκαλα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:


διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ