Μαντόνα: Έβαλε τον μαύρο κορσέ της και επιστρέφει

Μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, η Μαντόνα δείχνει να έχει επιστρέψει πλήρως στη καθημερινότητά της. Η «βασίλισσα της ποπ» φαίνεται επίσης πως έχει γυρίσει πίσω στις πρόβες για την παγκόσμια περιοδεία της, η οποία θα γίνει με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων της καριέρας της.

Πριν από λίγες ώρες η Μαντόνα μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακολούθους της στο instagram φωτογραφίες από τις πρόβες που κάνει. Στις περισσότερες η «βασίλισσα της ποπ» φοράει έναν μαύρο κορσέ, ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται και μία στην οποία μπορεί να μην εμφανίζεται η ίδια, αλλά είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Στη φωτογραφία βλέπουμε μία γιρλάντα, την οποία εικάζεται πως έφτιαξαν οι συνεργάτες της. Πάνω στη γιρλάντα έχουν γράψει: «Μας έλειψες τόσο πολύ».

Πηγή: Instagram/madonna

 

Πηγή: Instagram/madonna
Πηγή: Instagram/madonna
Πηγή: Instagram/madonna

 

Πηγή: Instagram/madonna

 

Πηγή: Instagram/madonna

 

Πηγή: Instagram/madonna

 

Πηγή: Instagram/madonna

 

Πηγή: Instagram/madonna

 

Πηγή: Instagram/madonna

Η Μαντόνα είχε ανακοινώσει πως ξεκινούν και πάλι οι ετοιμασίες για την παγκόσμια περιοδεία της, με ένα instagram post στις 9 Αυγούστου. Στις φωτογραφίες πόζαρε και πάλι φορώντας έναν μαύρο κορσέ και στη λεζάντα είχε γράψει: «Καλοντυμένη αλλά δεν έχω να πάω πουθενά… Αλλά σύντομα, πολύ σύντομα, θα ταξιδεύω σε εσάς #celebrationtour».

Υπενθυμίζεται πως η παγκόσμια περιοδεία της αναβλήθηκε όταν και πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο μάλιστα είχε οδηγήσει και στη νοσηλεία της σε ΜΕΘ. Ο μάνατζερ της Μαντόνα, Guy Oseary, είχε γνωστοποιήσει την περιπέτεια υγείας της, μέσω ανάρτησής του στο instagram στις 28 Ιουνίου: «Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες».



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ