Μαίρη Μηλιαρέση: Η εξομολόγηση για τις διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της και τη σχέση της με την κόρη της

Στις διαμάχες που είχε στο παρελθόν με τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Λαζαράκη αλλά και τη σχέση που έχει με την κόρη της Σοφίνα Λαζαράκη αναφέρθηκε η Μαίρη Μηλιαρέση στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν”.

Σχετικά με το αν ήταν δύσκολο να μεγαλώνει μόνη την κόρη της, η Μαίρη Μηλιαρέση δήλωσε: «Στη ζωή μου πορεύομαι όπως μου έρχονται τα πράγματα. Είχα ρυθμίσει τη ζωή μου, ώστε να δουλεύω τις ώρες που εκείνη έλειπε. Ο μπαμπάς της αυτή τη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια ήταν κοντά της την αγαπάει πάρα πολύ και την στηρίζει και οικονομικά. Το παιδί όλα αυτά που κάνει, είναι γιατί την στηρίζει ο μπαμπάς της και είμαι χαρούμενη που τώρα πια είμαστε φιλαράκια».

Για τις κόντρες που είχε με τον άντρα της οι οποίες κατέληξαν να φτάσουν και μέχρι τα δικαστήρια, η Μαίρη Μηλιαρέση ανέφερε: «Είχαμε πάρα πολλές κόντρες και πάρα πολλές διαμάχες, οι οποίες όλες ήταν για το παιδί. Είχαμε διαφορετικές απόψεις, όμως πλέον τα βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, είδαμε ότι δεν έχει νόημα να είμαστε απέναντι, αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία να είμαστε κοντά».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα παντρευόταν ξανά η ίδια σχολίασε: «Για εμένα έχει κλείσει το θέμα της σχέσης. Είμαι τόσο γεμάτη, από όλα αυτά που κάνω και έχω ζήσει που αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου και δεν αποζητώ κάτι. Εάν προκύψει, με μεγάλη χαρά θα ήθελα να έχω έναν σύντροφο. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να περνάω καλύτερα από ό,τι τώρα που είμαι μόνη μου και αυτό είναι λίγο δύσκολο».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ