Καλλιόπη Ευαγγελίδου: «Έψαχνα τρόπο να φύγω από τη “Λάμψη” από το 1997»

Τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο Χρήστος Πολίτης για τη “Λάμψη” σχολίασε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στη συνέντευξη που έδωσε στην Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Τατιάνας Δράκου αποκάλυψε επίσης πως προσπαθούσε για χρόνια να φύγει από τη σειρά αλλά δεν τα κατάφερνε.

Ο Χρήστος Πολίτης είπε κάποια πράγματα πέρυσι για τη Λάμψη, φάνηκε δυσαρεστημένος…

Ο κ. Πολίτης είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και ένας πολύ αυθεντικός άνθρωπος. Πολλά από αυτά που διάβασα στη συνέντευξή του μου τα είχε πει εμένα στα γυρίσματα. Επειδή μάλιστα ξέρω και το ύφος του, θεωρώ ότι τα είπε με πολλή αγάπη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που στήριξε απόλυτα τη σειρά. Μπορεί όλοι μας να χρωστάμε στην Λάμψη, αλλά η Λάμψη θεωρώ πως χρωστάει στον Χρήστο Πολίτη. Αυτή είναι η αλήθεια γιατί έμεινε μέχρι τελευταία στιγμή. Άντεξε και το έκανε για τους συναδέλφους του. Όλοι σταματήσαμε από την Λάμψη, αλλά δεν διαλύθηκε το σίριαλ. Αν σταματούσε κι εκείνος, θα διαλυόταν. Το έφτασε μέχρι τέλους γιατί από αυτό ζούσε πολύ κόσμος.

Εσύ γιατί έφυγες από την Λάμψη;

Έψαχνα τρόπο να φύγω από το 1997, αλλά δεν μπορούσα να βρω. Τα δυο χρόνια είναι μεγάλο διάστημα σε μια τηλεοπτική δουλειά. Επιπλέον οι ηθοποιοί της Λάμψης δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλα πράγματα μέσα στη δουλειά επειδή παίζαμε σε αυτό το σίριαλ. Τότε, αν έκανες τηλεοπτικό μελό, δεν έπαιρνες εύκολα ρόλους αξιώσεων στο θέατρο. Αυτή η νοοτροπία δεν υπάρχει σήμερα. Απεναντίας το τηλεοπτικό μελό υποστηρίζει πλέον τις παραστάσεις των μεγάλων παραγωγών. Δεν περίμενα να μείνω τόσο πολύ στην Λάμψη. Έφυγα τελικά με τον ερχομό της κόρης μου. Όταν γέννησα, ενημέρωσα πως σταματώ.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ