Καλή Καλό: Απαντάει πρώτη φορά για τα οστά του γιου της που βρέθηκαν σπίτι της – «Τα κράτησα για συναισθηματικούς λόγους»

Η θρυλική ηθοποιός Καλή Καλό μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και στην Φανή Πλατσατούρα και μοιράστηκε στιγμές της ζωής και της καριέρας της. 

Η Καλή Καλό απάντησε πρώτη φορά για τα οστά του μονάκριβου γιου της που βρέθηκαν στο σπίτι της σε ένα ξύλινο κουτί. Να σου θυμίσουμε πως ο γιος της πέθανε πριν 40 χρόνια από έκρηξη. 

«Ήταν συναισθηματικοί λόγοι που είχα τα οστά του γιου μου στο σπίτι. Δεν μπορούσα, δεν ήθελα τα οστά του παιδιού μου να είναι ανακατεμένα με άλλα. Ήρθε και η αστυνομία στο σπίτι και μου πήραν δείγμα να δουν αν πραγματικά είναι δικά μου. Τους είπα «ναι» αλλά δεν μπορώ να αισθανθώ ότι τα κόκκαλα είναι ανακατεμένα με άλλα. Θέλω να είναι ξεχωριστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάστηκε. Υπάρχει κανένα εμπόδιο;» ανέφερε η Καλή Καλό.

 

«Ο γιος μου είχε μανία με τη χημεία, του έκανε και καλό και κακό ο καθηγητής του. Του έδωσε φτερά να κάνει τα δικά του πειράματα. 14 χρόνια πάλευα σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης. Έχασε το χέρι του, τα μάτια του και αγωνιστήκαμε πολύ. Δεν τον έχασα…» αποκάλυψε η Καλή Καλό.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ