Κακοκαιρία Daniel: Απόκοσμες εικόνες από την Αγία Τριάδα Καρδίτσας – Μία απέραντη λίμνη όλο το χωριό

Για τρίτη ημέρα η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά τη χώρα, με τέσσερις συνανθρώπους μας να έχουν χάσει τη ζωή τους από τη σφοδρή κακοκαιρία. Παράλληλα έξι άνθρωποι αγνοούνται στην Αγία Τριάδα της Καρδίτσας, όπου ακόμη 20 είναι εγκλωβισμένα.

Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την Αγία Τριάδα είναι αποκαρδιωτικές. Ολόκληρο το χωριό έχει μετατραπεί σε μία απέραντη λίμνη, όπως και ο Θεσσαλικός κάμπος. Στο χωριό υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι (ηλικιωμένοι, μητέρες και παιδιά) που κάνουν εκκλήσεις προς τις αρχές να τους σώσουν.

Οι κάτοικοι έχουν ανέβει στους πάνω ορόφους των σπιτιών τους ή στις ταράτσες καθώς η στάθμη του νερού συνεχώς ανεβαίνει. Σπίτια και περιουσίες έχουν πλημμυρίσει, δρόμοι δεν υπάρχουν και πλέον ούτε τα τρακτέρ μπορούν να φτάσουν στα σπίτια.

Αγιά Τριάδα: Διασώστες απεγκλώβισαν από αέρος έναν πατέρα με το παιδί του

Όπως γνωστοποίησε πριν από λίγο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ξεκίνησαν οι πρώτες πτήσεις, με ένα Super Puma και τέσσερα Bell του Πυροσβεστικού Σώματος και ακολουθούν ένα Super Puma και ένα Bell των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς μέχρι πρότινος -λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν- δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την Αγία Τριάδα

Κακοκαιρία Daniel Αγία Τριάδα Καρδίτσας Κακοκαιρία Daniel Αγία Τριάδα Καρδίτσας Κακοκαιρία Daniel Αγία Τριάδα Καρδίτσας Κακοκαιρία Daniel Αγία Τριάδα Καρδίτσας Κακοκαιρία Daniel Αγία Τριάδα Καρδίτσας

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ